Messenger vs iMessage

Hvis du har en iPhone, har du problemer på Facebook

Hvis vi i går snakket om en feil populært kalt “ChaiOS” som kollapset Messages-appen og startet iPhone på nytt gjennom en enkel lenke, snakker vi i dag om en ny feil igjen … Denne gangen relatert til Facebook og dets meldinger.

Noen brukere har rapportert det en irriterende fiasko forhindrer dem i å skrive til Facebook Messenger. Ifølge dem betyr denne feilen at de bare kan skrive noen få ord hver så ofte.

Saken er at denne tafatte feilen den har ingen tilsynelatende løsning. Det er ikke løst eller lukket applikasjonen for å åpne den på nytt, eller starte den mobile enheten på nytt, eller avinstallere for å installere Facebook Messenger på nytt fra App Store.

Facebook jobber med problemet

Dette problemet rammer hundrevis av brukere over hele verden, og nysgjerrig de har forskjellige iPhone-modeller og iOS-versjoner.

“Facebook har bekreftet overfor TechCrunch at de undersøker problemet, men for nå har de avvist å diskutere hva som forårsaker denne feilen, og hvordan de planlegger å løse det.”

De fleste av iOS-brukerne som er berørt av denne feilen på Facebook Messenger, legger ut tweets for å snakke om det. Noen har indikert at feilen vises når smarttelefonen bruker autokorrektur.

“Hver gang iOS-telefonen min (iPhone 6) bruker autokorrektur i Messenger, korrigerer den ordet, men da lar den meg ikke skrive mer eller trykke på mellomromstasten. Jeg har startet telefonen på nytt og installert Messenger på nytt, men det gjør ingenting, vennligst hjelp. ”

“Kveldens problem med Facebook Messenger: Jeg kan ikke skrive mer enn noen få ord før jeg lar meg skrive noe annet. Å starte telefonen på nytt og laste ned appen på nytt løser ikke den. “

Det kan interessere deg | Er iOS 11 den mobile programvaren med flest feil i historien?

Facebook vil trolig fikse dette problemet med en gang. gjennom en oppdatering til App StoreSå hvis du har opplevd at feilen var tålmodig, vil alt løses snart.

Spor | 9to5Mac