Hvis du har ødelagt iPhone-en din, farvel til den nye Fortnite!

fortnite fortsetter å jobbe intenst for å over tid bli et av de beste spillene for mobile enheter i historien. For å gjøre dette har den lansert en ny oppdatering for iOS, i tillegg til å fjerne det guidede missilet fra våpenlisten, for å rette opp en feil i animasjonen.

Høydepunktet i denne nye oppdateringen, som nå er tilgjengelig i App Store, er det brukere med en fengslet iPhone er tilbake i rampelyset. Og det er at etter en tid de kunne spille uten problemer i Fortnite, blir de utvist fra spillet nesten automatisk.

Ja, for øyeblikket det ser ut til at ikke alle brukere blir sparket ut av Fortnite-økten som rapportert gjennom Reddit. En måte å unngå mulig utvisning på er gjennom jailbreak-justeringen som heter Delectra, som til nå tillot å hoppe over dette særegne normalet i det populære spillet, selv om noen brukere også begynner å rapportere at det kan ha sluttet å fungere.

Plsignoralert Det er en annen av disse innstillingene som lar deg spille Fortnite med fullstendig sinnsro. Det vi bør anbefale er at du prøver disse jailbreak-innstillingene med en økt i spillet som ikke er det viktigste, siden kontoen din noen ganger kan blokkeres slik at den ikke brukes igjen med denne typen innstillinger.


Det kan interessere deg | PUGB Mobile vs PUGB for konsoll: hva er forskjellene?

Som vanlig vår anbefaling er at du ikke tyr til jailbreak hvis du ikke vil støte på et problemDet er som denne som har begynt å dukke opp med den siste Fortnite-oppdateringen. Hvis du ikke har noe annet valg, bør du se etter små triks for å overvinne de økende hindringene som utviklere av forskjellige applikasjoner og spill satte i fengselet.

Har du hatt noen problemer med Fortnite og den jailbroken Apple-enheten?

Spor | iphonehacks