Hvis du konkurrerer med iPad mini for pris, presser du folk til å kjøpe en PlayBook

Hvis du konkurrerer med iPad mini for pris, presser du folk til å kjøpe en PlayBook

Apple har skapt kontrovers med prisen på € 329 som har satt iPad mini, og har gitt opphav til at noen selskaper har forstått dette for å prøve å motvirke salg av apple-enheten. Fra øyeblikket Googles Nexus 7 ble introdusert, visste Apple at minimodellen kom til å bli dyrere enn lavpristablettene til konkurrentene. Eplebedriften har alltid prioritert kvalitet fremfor pris, verdi over kostnad. Dette er det samme argumentet han hevdet da han ga ut MacBook Air, en mye dyrere netbook enn konkurrentene. Nå kan disse konkurrentene leke med prisen på nettbrettene sine for å prøve å konkurrere med de fra Cupertino.

Konkurrenter kan og gjør det allerede tilby mer for mindre med sine produkter enn hva Apple tilbyr med iPad mini. Selv om plottet er veldig vridd, kan de bli overbevisende. For mange kjøpere er prisen viktig, og for noen er den den viktigste.

Og her kommer problemet. Hvis du konkurrerer basert på pris, du må virkelig konkurrere med prisen. Hvis du sier at du er billigere, men at du ikke er billigst, kommer du til å høste det du sår.

Selv om iPad mini virkelig er dyrere enn Googles Nexus 7 eller Amazons Kindle Fire HD, har ingen av disse den laveste prisen på markedet. BlackBerry PlayBook gjør det.

Det er tydelig at BlackBerry PlayBook ikke er den siste innen maskinvare (det er nærmere spesifikasjonene til den originale Kindle Fire enn den nåværende Nexus 7 eller Kindle Fire), men den er planlagt oppdatert i 2013 og ser ut til å være et mye mer funksjonelt nettbrett enn det som tilbys av Amazon, og kan konkurrere med Android i hjertene til anti-Apple-folk. Den nåværende PlayBook tilbyr en bedre opplevelse som nettbrett enn Amazon-enheter og til og med enn Google-enheten.

Og hvis du ser på tabellen over, kan du finne WiFi-versjonen av BB PlayBook til salgs av bare 150 $.

Logisk sett har Amazon Kindle Fire HD mange fordeler, spesielt hvis vi er involvert i Amazon-universet og bor i USA. Og selvfølgelig er Nexus 7 en klar vinner hvis du er brukere av Google-universet og du liker Android-operativsystemet for nettbrettet.

Men hvis diskusjonen bare bringes til prisen på enheten, hvis du klager på at iPad mini er for dyr til å være et lite nettbrett, hvis det eneste som betyr noe er den laveste prisen, det være seg Amazon, Google eller noe annet, du krangler for BlackBerry PlayBook.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!