apps datos personales

Hvis du trenger en grunn til å oppgradere til iOS 10.3, kan du gjøre det for din egen sikkerhet.

iOS 10.3-oppdatering

Det har gått noen dager siden Apple ga ut iOS 10.3-oppdateringen, en ny versjon av programvare som forbedrer enhetsytelsen kraftig, og inkluderer en og annen ny funksjon for å fortsette å holde iOS på det beste mobile operativsystemet som er tilgjengelig. Det bringer oss endringer like viktige som hoppet til Apples nye filsystem, APFS; eller den interessante funksjonen til “Finn mine AirPods”, forberedt på å få oss ut av trøbbel med våre små trådløse hodetelefoner.

Det kan interessere deg | AFPS: Alt om iOS 10.3s nye filhåndteringssystem

Og selv om det er ganske mange som fortsatt nekter å oppdatere, noe som i andre tilfeller imidlertid vil være forståelig denne gangen det er mer enn nok grunner til at folk kan endre versjoner. Det er sant at noen tidligere iOS-oppdateringer har forårsaket forskjellige ytelsesproblemer på enhetene, men det er ingen unnskyldning å slutte å beskytte noe så viktig som vår egen sikkerhet, og at enhetene våre fungerer korrekt.

“Ransomware” i iOS Safari nettleser

iOS 10.3-oppdatering

I det siste har vi sett mange tilfeller på nettverket med en veldig spesifikk type malware kjent som “ransomware”, disse skadelige programmene, krypter innholdet på infiserte datamaskiner og be om løsepenger i bytte for restaurering av det samme. I dette tilfellet finner vi en versjon som, selv om den ikke er like skadelig, fortsatt er irriterende.

Gjennom annonser på forskjellige nettsteder med pornografisk innhold, kriminelle benytter seg av en Safari-feil som lar dem deaktivere nettleseren åpner mange pop-ups. Deretter indikerer de gjennom etterligning av store internasjonale organisasjoner for brukeren at den eneste metoden for å løse dette problemet er å betale et visst beløp med iTunes-gavekortkoder.

I slekt | De 4 grunnene til iOS 10.3 er den sikreste oppdateringen som finnes

Dette problemet løses vanligvis ved å slette nettleserdataene fra Innstillinger-appen, men det er et irriterende sikkerhetshull som kan imøtekomme andre typer trusler, og som er løst i iOS 10.3-oppdateringen. Av denne grunn, Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer den nyeste versjonen av iOS, for å unngå dette og fremtidige feil, som kan gi oss mer enn bare hodepine.

Og du, holder du iPhone, iPad eller iPod Touch oppdatert?

via | Det fortrolige