contadores Skip to content

Hvis iPhone-batteriet ditt svikter, vil iOS 11.3 varsle deg med denne meldingen

Med iOS 11.3 batterygaten ser ut til å ha kommet til en slutt. Og det er at med Battery Health vil det være mulig for brukere å velge om vi vil fortsette å bruke den maksimale driftskapasiteten til iPhonen vår, slik at den går raskere selv om den opplever et plutselig strømbrudd eller omvendt, bremser ned, og sikrer levetiden til batteri.

Men det er ikke den eneste nyheten: Hvis iPhone-batteriet ditt er skadet, vil det vises en ny varsling som informerer deg om årsaken til blackout, slik at du ikke får panikk og vet at det kanskje er bedre å bremse datamaskinen.

Det kan interessere deg | Hvis du har en iPhone 5s, har batterihelse et alvorlig problem med iOS 11.3

Hva skjer med iPhone-batteriet mitt?

Når batteriene blir eldre, kan de gi mindre energi. Due, når iPhone-prosessoren krever ekstra, kan ikke batteriet gi det. Derfor slås enheten av umiddelbart. Til nå var løsningen å bremse hele systemet og unngå denne situasjonen.

Men den sikkerhetsmekanismen som gjorde at iPhone gikk tregere ble tolket som brukerprogrammert foreldelse, startet den voldsomme skandalen som har endt med dusinvis av søksmål ganske enkelt og tydelig på grunn av Apples manglende åpenhet.

Konsekvensen av denne nedgangen er at mange brukere valgte å ikke installere de nyeste versjonene av iOS, så de ble kvitt implementeringen av dette sikkerhetstiltaket.

Det kan interessere deg | iOS 11.3 bruker iPhone-batteriet enda raskere

Hvordan kan du sjekke batteristatusen på iPhone-en din?

Med skandalen i full blast, Apple tok affære. For det første forklarte han hva som skjedde og ba om unnskyldning, lovte å utvikle en funksjon for å regulere den – Battery Health som følger med iOS 11.3 – og startet batteribytteplanen. Og det er at med et nytt batteri kan CPU-en til enhetene fungere maksimalt.

Med iOS 11.3 er alt mye enklere. Du må bare gå til justeringer > Batteri > Batteri helse og du vil se en prosentandel som ifølge Apple:

Det er et mål på batteriets kapasitet i forhold til dens opprinnelige tilstand.

Enhver prosentandel under 80% kan forårsake ytelsesproblemer. Nedenfor ser du en melding som indikerer at batteriet kan levere i situasjoner med energispyd.

Men på eldre telefoner eller med et skadet batteri, kan det vises en melding som indikerer:

Denne iPhone-en har opplevd en uventet mørklokking fordi batteriet ikke har vært i stand til å gi en nødvendig strømstigning.

Dårlige nyheter, fordi du bare har muligheten til å bremse prosessorhastigheten eller fortsette å eksponere deg selv for blackout. Å deaktivere det eller ikke er opp til deg. Et strømbrudd er uønsket, men å bremse iPhone-en din kan være vanskelig.

Imidlertid kan du alltid se hvis iPhone-en din faller inn under Apples batteribytteplan og i så fall kan du administrere det ved å følge disse trinnene for bare 29 euro. Selvfølgelig kan det være verre, og at iPhone-en din ikke falt under denne planen.

via | Cult of Mac