Hvor å kjøpe den billigste iPad på internett (oktober 2017)

Ankomsten til iPad til vår tilkoblede verden i 2010 var en endring, til og med en revolusjon hvis vi blir mer alvorlige. Først ble det ikke sett med veldig gode øyne av brukere, som så det at sladder ikke var en bærbar PC, men det var ikke en mobil. En slags hybrid hadde ankommet, men det gjorde for å bli, og på hvilken måte.

Vi har oppdaget noen veldig saftige tilbud til oktober, som er veldig bra. fordi de har en betydelig rabatt. I tillegg til dette vil du ikke ha noen problemer med kjøpet som det er pålitelige nettsteder, ingen Du vil heller ikke ha noen hindring for tollformaliteter.

iPad Wi-Fi 32 GB 2017 9,7 tommer på eBay

I dette tilfellet er det et veldig kraftig tilbud så lenge du husker at det er 32 GB kapasitet iPad, som selv om det kan virke kort for mange brukere, de som benytter seg av skylagring de vil ikke ha noen betenkeligheter med det.

Frakt skjer fra Madrid, så det er ingen tollgebyr. Selgeren har 99 prosent positiv stemme og mer enn 700 solgte varer, alt sammen en garanti.

iPad 32 GB

Prisen på samme modell og kapasitet på det offisielle Apple-nettstedet er 402,81 euro. Du finner betydelige besparelser og med de samme forholdene.

Apple iPad Pro 10,5-tommers Wi-Fi 256 GB gull på Etoren.com

Følgende tilbud er veldig enestående, siden vi ikke finner noe mer og ingenting mindre enn den ønskede 10,5-tommers iPad Pro. Kapasitet her er ikke et hinder, 256 GB minne for de mest vågale og i den ettertraktede og elegante gullfargen.

iPad Pro 256 GB

På Apple-nettstedet finner du det for 899 euro, og her for 637 euro. Alt sprøtt!

Du vet allerede, hvis det du leter etter er en ny iPad som skal fungere, kan du se favorittseriene dine eller bare fordi du har lyst på det, dette er din sjanse. Vi venter på deg!