Dónde comprar el Moto Z Play

Hvor å kjøpe Moto Z Play

Han Moto Z Play Det kan allerede kjøpes i Spania, selv om det foreløpig få butikker har det tilgjengelig i sin katalog. Uansett, hvis du tenker på å kjøpe denne terminalen snart, viser vi deg det hvor du kan kjøpe Moto Z Play.

Amazon

Amazon Det er vanligvis den første butikken som tilbyr de første enhetene til en hvilken som helst terminal som kommer på markedet, og i dette tilfellet er det slik med Moto Z Play. Her kan du få tak i Moto Z Spill i svart og hvit farge.

Moto Z og Moto Z Play er nå offisielle

Bilde - Der hvor å kjøpe Moto Z Play

Du har opptil fire lenker å velge mellom som du ønsker å få telefonen til. Dette er nyttig i tilfelle Moto Z Play slettes eller ikke er tilgjengelig på noe tidspunkt fordi det er tom for lager.

Kjøp: Moto Z Spill svart for 499 euro (Amazon)

Kjøp: Moto Z Spill hvit for 499 euro (Amazon)

Kjøp: Moto Z Lek svart for 400 euro (Amazon)

Kjøp: Moto Z Spill hvit for 403 euro (Amazon)

Kjøp: Moto Z Spill hvit for 529,49 euro (Amazon)

ebay

For øyeblikket ebay Det er den siste og eneste butikken som tilbyr mer enn Moto Z Play som vi snakker om. Som i Amazon her kan du få den hvite modellen for 329 euro mens den svarte versjonen har en pris på 492,90 euro.

Bilde - Der hvor å kjøpe Moto Z Play

Kjøp: Moto Z Spill hvit for 329 euro (eBay)

Kjøp: Moto Z Spill svart for 492,90 euro (eBay)

For øyeblikket er Amazon og eBay de eneste nettbutikkene som selger Moto Z Play, men som vanlig med passering de neste dagene og ukene vil flere butikker legge denne terminalen til katalogen sin, så hvis dette var tilfelle vil vi oppdatere denne listen.

Hva synes du om den nye Moto Z Play?

Moto Z Play ankommer Spania med Hasselblad True Zoom