free estadisticas Saltar al contenido

Hvor er alle systemikonene i macOS?

abril 29, 2020

Hvis du har fulgt serien vår om hvordan du kan tilpasse ikonene i macOS, kan du endre fargen på mappene eller enkelt gjenopprette det originale ikonet. Kanskje du har lurt på det hvor er alle systemikonene i macOS å bruke dem i en mappe fordi du liker stilen, eller uansett grunn.

Noen ikoner som de er ikke veldig enkle å finne for normale brukere, men å vite riktig rekkefølge av systemmapper eller banen for å gjøre det automatisk, Vi vil kunne oppdage dem alle for å bruke dem på vårt innfall.

Hvor er alle systemikonene i macOS?

Lang metode for å finne systemikoner på macOS

Den første av systemene som vi skal forklare er den lange veien. Årsaken er ingen ringere enn vet hvilken er trinn-for-trinn rute for å oppdage litt om utstyret vårt. For å finne alle macOS-systemikonene må vi åpne et Finder-vindu og følg følgende bane: MacintoshHD> System> Bibliotek> CoreServices

Her vil vi finne mange tilgjengelige systemikoner, men ikke alle som finnes. Alle systemikonene er i en mappe inne i CoreServices som vi må åpne på en spesiell måte.

Den aktuelle mappen vi leter etter heter CoreTypes.bundle og for å åpne den, må vi høyreklikke på den> vise pakkeinnholdet. Fra mappen som vises når innholdet i pakken vises, vi går til Innhold> Ressurser og nå ja, vi vil finne alle systemikonene på ett sted.

Rask metode for å finne macOS-systemikoner

Når vi har kjent den lange banen hvor alle systemikonene er, vil vi vise deg hvilken som er den raskeste metoden for å finne den. Systemet er ingen ringere enn bruke verktøyene til selve Finder-systemet ved å lime inn banen direkte inn i den, vil vi vise innholdet i pakken.

La oss gå til Toppmeny i Finder-applikasjonen> gå> gå til mappe eller trykk på tastekombinasjonen ⇧ + ⌘ + G. Ved å gjøre det vil det vises for oss et annet Finder-vindu med et mellomrom der vi kan skrive banen direkte for å finne det som vil være følgende:

/System/Library/CoreServices/CoreTypes.bundle/Contents/Resources/

Det vil være nok å feste den og når du gjør det klikk Mappen med alle systemikonene som vi kan bruke til hva vi vil vil ta oss umiddelbart.