contadores Skip to content

Hvor er mappen Alle brukere i Windows 7?

Alle brukere i Windows 7

Mappe Alle brukere Det er stedet hvor vi må kopiere filer som vi vil beholde eller se i profilene til alle brukerne av et team. I tidligere versjoner som Windows XP var det lett å lokalisere, men i Windows eksisterer det med et annet navn, og også er en del av innholdet skjult, så i dette innlegget vil vi hjelpe deg med å finne det og kopiere filer i det.

Som vi nevnte tidligere, i Windows XP var en slik mappe relativt enkel å finne på vei “C: Dokumenter og innstillingerAlle brukere”Med endringen i strukturen til brukerfilene som er inkludert i Windows 7, ble den imidlertid omdøpt Offentlig tilgang og det er i veien C: UsersPublic.

Slå på Windows 7 Forbedret klassifiseringen av innholdet i brukerdokumenter, slik at mapper kan bli funnet for hver bruker Søk, kontakter, nedlastinger, skrivebord, favoritter, lagring av spill, dokumenter, bilder, musikk, innspilt TV, videoer og lenker.

Windows7 offentlig profil

Inne i mappen “Offentlig tilgang”Vi har den samme mappestrukturen, der vi må kopiere innholdet som vi vil dele med resten av teamets brukere. Hvis vi for eksempel vil dele dokumenter, legger vi dem inne C: UsersPublicDocuments eller hvis det var musikk, skulle vi kopiere filene inni C: UsersPublicMusic og så med de forskjellige filtypene.

Windows7 offentlig profil

Nå er en av de vanligste oppgavene for Windows-administratorer å lage for eksempel at alle brukere av samme datamaskin har tilgang til et bestemt program på skrivebordet. Problemet er at inne i katalogen C: UsersPublicVi ser ikke mappen som standard “Public Desk”, men det er skjult akkurat som Favoritter og Biblioteker.

Hvis du vil, kan du også se disse innstillingene i detalj i innlegget mitt med tittelen “Hvordan se skjulte filer i Windows 7”

Så for å kopiere innhold i dem har vi to alternativer, det ene er å skrive inn banen manuelt i adressefeltet “C: UsersPublicDesktop” og den andre muligheten er å se de skjulte katalogene gjennom menyen Organiser – Mappe- og søkealternativer – øyevipper Se – sjekk alternativet Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

Windows7 offentlig profil

Hvis vi kopierer for eksempel til katalogen “C: UsersPublicDesktop” direkte tilgang til Notisblokk, frk. Maling, kalkulatorosv., vil det sees på stasjonære PC-er for alle brukerne av teamet uten å måtte kopiere det manuelt til Desktop-mappen til hver enkelt av dem, og dermed sentralisere administrasjonen av tilgangene eller filene de vil dele. alle brukere av det samme systemet.