Planeta Red

Hvor kan man kjøpe iPhone 6 før lansering (Chinese Fake)

I løpet av alle disse dagene har vi sett virkelig vellykkede konsepter av iPhone 6 komme fram, og til og med videoer som antok at de hadde en i hånden. Realiteten er at i dag på Planeta Red forteller vi deg at vi allerede vet hvorfor iPhone 6 vises slik i alle disse publikasjonstyper, fordi det viser seg at du kan kjøpe iPhone 6 før lansering. Skjønt ikke originalen, men en mockup laget i Kina som ligner den med tanke på egenskaper som er filtrert til dags dato.

Dermed har mange utgivere benyttet seg av dette tilbudet fra den asiatiske portalen som vi nevnte på slutten av innlegget for å få denne modellen, som til tross for at den ikke er funksjonell kan treffe merket i en reklamevideo som de mange vi har sett om den nye Apple-terminalen , og at den som ikke visste denne informasjonen, kunne tro det kjøp iPhone 6 på forhånd, eller få tak i en som rømte Cupertino fra fabrikken var mulig.

kjøp iPhone 6

Det er tydelig at i denne av tech-verdenen og kopiene, det kineserne ikke oppfinner, er det ingen som oppfinner. Selv om mange sier at de er imot like mye piratkopiering og eksperimenter som de som får en terminal til å se ut som iPhone på utsiden og selge som om ingenting hadde blitt skrevet om patenter i verden, ser det ut til at falske iPhone 6-mockup har hatt et trekk. For de som ønsker å se med egne øyne at det er mulig å kjøpe iPhone 6 før lanseringen, inviterer jeg deg til å besøke Taobao.com-siden der du i bytte kan ha en modell av iPhone for omtrent 43 euro.