Hvor kan man kjøpe OnePlus One i Spania?

OnePlus One er en av terminalene som mest ettervirkning De har i det nåværende mobilmarkedet, for sine fantastiske spesifikasjoner til en god pris, siden vi står overfor en terminal med noen egenskaper high-end til en pris som er umulig å matche av konkurrentene.

Å få en av disse i Spania er allerede mulig, så i denne artikkelen vil vi samle butikkene hvor vi kan kjøpe dem, siden vi utvilsomt står overfor en av de beste smarttelefonene i forhold pris kvalitet fra markedet, som vil bli oppdatert til Android L.

Til å begynne med skapte merket et mer restriktivt salgssystem, på en slik måte at vi måtte få tilgang til privat invitasjon. Heldigvis er det flere butikker i landet vårt hvor det allerede er mulig å få en uten invitasjon, vi viser deg nedenfor:

  1. Lenteen : i Lenteen kan vi finne denne smarttelefonen i 16 GB-versjonen (i hvitt) og 64 GB-versjonen (i svart og hvitt) fra 290 euro + fraktkostnader. Denne siden har også tilbehør til OnePlus One: deksler, beskyttelses klistremerker, etc.
  2. Flosmall : i motsetning til Lenteen, på Flosmall kan vi kjøpe terminalen, men litt dyrere. Vi har 16 Gb-versjonen for $ 400 (litt mer enn 295 euro ), mens 65 Gb er på 457 dollar (ca. 345 euro Til endringen). Det er mulighet for å legge til fraktforsikring for $ 6.
  3. OppoMart : på dette nettstedet kjent som OppoMart, kan vi få tak i den 16 GB hvite modellen den vil koste oss 295 euro, mens 64 GB vi vil ha den til 365 euro. Den har tilbehør til OnePlus One.Det er muligheten for å legge til forsikring for $ 5. De gir oss en beskyttende sak ved kjøp av terminalen.
  4. TopResellerStore : denne nettsiden er et dyrere alternativ enn de forrige, fordi i TopResellerStore utvidelsen av garantien. Prisen på 16 GB-modellen er 349 euro, mens 64 GB er 399 euro. Det er det ideelle alternativet i tilfelle at de andre nettstedene lider av aksjeproblemer.
  5. PowerPlanetOnline : i PowerPlanetOnline kan vi få 16 GB-versjonen for 359 euro Med gratis frakt til Spania, pluss 2 års garanti. Det gir oss muligheten til finansierer det fra 18,78 euro per måned.

Hvilken webside bor du hos? Har du OnePlus One?