“Hvor mange barn har Homer og Marge? Viralen på Instagram Stories om The Simpsons

Liker du Instagram Stories? Enten du laster opp eller om du ønsker å visualisere følgene dine, kan det hende du har kommet over ny viral om Simpsons, der du blir spurt om antall barn Homer og Marge har.

Gåter har blitt et av de mest kjente innholdene i Instagram-historier Siden det er mange brukere som laster opp denne typen innhold til sine egne Instagram-historier, spesielt alle som ser noen av kontaktene sine og ikke vet svaret.

Muligens der ligger populariteten til gåter på Instagram-historier, som oppfordrer brukere som ser det til å delta og laste opp den samme gåten til profilene sine, slik at følgere også kan lese dem og prøve å få det til.

Bilde - "Hvor mange barn har Homer og Marge? Viralen på Instagram Stories om The Simpsons

Dette spesielt, som refererer til sønner av homer og marge, Det er ikke det eneste virale Instagram som har reist, de siste månedene og ukene har vi sett en rekke av dem, noen mer kompliserte enn andre.

Finn ut barna til Homer og Marge

Gåten det gjelder som blir viral i Instagram-historier sier følgende: “Alle reagerer dårlig. (Bare sanne Simpsons-fans vet dette) Hvor mange barn har Hjem og Marge? Tre alternativer tilbys.

Slik ser du Instagram-innlegg i en videosamtale

Det første alternativet, som er A, sier 3, mens det andre gir oss tallet 4 og det siste gir oss svaret 2. Løsningen på dette puslespillet bør være 3, som er barna du har begge deler.

Bilde - "Hvor mange barn har Homer og Marge? Viralen på Instagram Stories om The Simpsons

Er om Bart Simpson, Lisa og Maggie Simpson. Så langt er alt riktig og vil være det de fleste vil svare, men det er det i virkeligheten De er fire sammen med Hugo Simpson, tvillingbroren til Bart Simpson, derav uttrykket “bare for ekte fans av serien.”

Denne setningen blir referert til fordi Hugo Simpson, sønn av Homer og Marge, dukker opp et sted seriekapittelDerfor er det muligens bare de beste tilhengere av denne berømte serien som du kan se på nettet, nå som de har fjernet den fra Antena 3.

Nå er det din tur, du må svare på spørsmålet om hvor mange sønner har homer og marge. Dette er den siste viral på Instagram Historier om The Simpsons, men det er kanskje ikke det siste, og snart finner vi andre nye gåter.

Hvordan legge inn en kommentar på Instagram