contadores Saltar al contenido

Hvor mye batteri bruker Super Mario Run på iPhone-en din

Som du vet ble Super Mario Run utgitt over hele verden 15. desember med store forventninger til den nye Nintendo for iOS eksklusivt. Etter flere dagers bruk – uansett om vi har kjøpt det gratis eller utbetaler de 10 euro som det komplette spillet koster – har vi alle spørsmål om timene vi bruker på å oppleve Super Mario Run-opplevelsen: Hvor mye batteri bruker Super Mario Run på enheten min?

Dette er et veldig hyppig spørsmål for brukere som har iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE eller iPhone 5. Også for noen dette hensynet er avgjørende siden iPhone-batteriets livssyklus i seg selv er kort, men hvis terminalen vår allerede har tid, vil den bli enda mindre.

Super Mario Run har ikke frakoblet modus.

Hvor mye batteri bruker Super Mario Run?

Det kvalitative svaret er at Super Mario Run bruker mye batteri, men det konkrete antallet batteriforbruk det vil avhenge av typen spill vi spiller og tiden du har spilt til Super Mario Run på din iPhone. Det er klart det ikke er det samme å spille et nivå på 60 sekunder enn å bruke ettermiddagen på å spille i karriere-modus mot andre brukere.

Men å være mer spesifikk, a Vanlig batteriforbruk for Super Mario Run er 20% av det i 54 minutters spill. Slik at vi forstår hverandre: hvis du forlater huset med batteriet på 100%, kan du dedikere deg til å spille Super Mario Run omtrent fire og en halv time – ja, gjør det bare og eksklusivt – før iPhone-en din dør.

Super Mario Run spillmodus

Så hvis du tenker på å dra nytte av en lang tur for å starte Super Mario Run på din iPhone, anbefaler vi at du i tillegg til en lader har et eksternt batteri. Husk også at Super Mario Run ikke har offline-modus, det vil si Alltid konsumere data fra mobilprisen, så sørg for at du har nok megabyte.

Sett det du har sett, er det best å følge rådene vi gir deg i hvordan du sparer batteri som spiller Super Mario Run å kunne vare hele dagen.