“Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?”, Virale de siste Instagram Stories

I løpet av en dag kan det skje mange ting, og denne Instagram-viralen ønsker å hjelpe oss å se hvilke ting som opptar tankene våre. Det er en mal som vi kan laste opp til historiene våre og bruke den tilsvarende fargen til å fylle ut tegningen basert på hjemmet, noe som opptar tankene våre.

En viral som går rundt Instagram og som utvilsomt har en dobbel bakgrunn utover det å være en underholdning på sosiale nettverk.

Det har vært tilfeller av veldig positive viraler Som den som advarer om farene ved blått lys, men det er også negative som bare søker å forårsake forvirring.

Instagram Stories vil legge til “Quiz”, et klistremerke med flervalgsspørsmål

Fargelegg denne virale Instagram og bli bevisst på virkeligheten

Bilde - "Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?", de siste Instagram Stories-viral

Når du har fått malen, gjør du det skjermbilde og last den opp til historiene dine. Deretter med tegneverktøyet, begynner du å fargelegge ved å velge fargene basert på tanker som opptar tankene dine.

Vi anbefaler å respektere forfatterskapet til bildet “Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?”, som du kan finne på Instagram-profilen @plantillasssss.

Brett ut appen for å lage Instagram Stories gjennom maler

Her har vi snakket mange ganger om maler for historier , siden de er med på å skape originalt innhold og gjør profilen vår mer dynamisk og flere kan like den.

Er mal Det har gått viralt, siden det er mange som ikke er klar over tanker de har på tankene til de ser dem gjenspeiles i bildet og markert med farger.

Bilde - "Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?", de siste Instagram Stories-viral

Enten for å spille og dele, eller som personlig kunnskap, disse typene positive viral er veldig viktige. Også hvis du leter etter tilbakemeldinger, med den virale malen “Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?”, veldig sikker på at du får mange svar på historiene dine.

Vær det som det kan, bli oppfordret til å dele viral mal “Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?”, Og fargelegg det med hver tanke som opptar tankene dine.

Slik rapporterer du et Instagram-innlegg

Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine? Har du sett denne virale malen på Instagram? Hva synes du om denne typen viral? Hva med malene for historier?

Tabla de contenidos