Hvordan aktivere flyreaksjonen på Facebook

Noen brukere finner en reaksjon på Facebook-kommentarer med flyikonet, noe ganske uventet. Så la oss se hvordan du aktiverer flyreaksjon på Facebook, selv om det ikke alltid vil være mulig.

Først av alt flyet eksisterer ikke som en “offisiell” reaksjon. Det kan være fornuftig nå som mange reiser på sommerferien (på den nordlige halvkule), og Facebook har allerede tidligere bestemt seg for å utløse spesielle reaksjoner på innlegg på bestemte datoer.

Kan du slette alle Facebook-innlegg med ett klikk?

I nyere tid har denne praksisen blitt forlatt, altså overraskelse ganske nå kommet a ny reaksjon formet som fly. Vel, selskapet har bekreftet at det ikke hadde til hensikt å aktivere dette nye ikonet for å reagere på innlegg fra andre brukere.

Bilde - Hvordan aktivere flyreaksjonen på Facebook

Funksjonen ble angivelig lagt til i et Facebook-hackathon, et møte der programmerere implementerte nye ideer. Men flyreaksjon ble ikke godkjent, og har dukket opp i noen kontoer for feil.

Aktiver flyreaksjon trinn for trinn

Vi skal ikke anta at reaksjonen fra flyet vises for oss, men vi kan prøve. Vi må følge disse trinnene i a android enhet (på iOS fungerer de ikke):

  1. Kommenter i publikasjonen du foretrekker med teksten # addplanereact
  2. Trykk og hold “Like” (tommelen opp) i øverste høyre hjørne.
  3. Velg flyets reaksjon, eller den andre “Det gjør meg sint” (rødt ansikt).
  4. Hvis du ikke får flyet, kan du laste inn kommentarene på nytt og prøve igjen.

Selv om brukere viser hvordan de har det utløse flyets reaksjon, det er ikke mulig i alle tilfeller, og det ser vi for oss Facebook vil til slutt fjerne den. Det sosiale nettverket legger selvfølgelig også overraskelser fra tid til annen, for eksempel det nylige Watch Party.

WhatsApp vil legge til reaksjoner gjennom klistremerker

Har du klart å aktivere denne nyheten på Facebook? Hvor holdbar tror du denne “glitch” vil være?

Via: FastCompany

Tabla de contenidos