contadores Skip to content

Hvordan avslutte Apple offentlige beta-program

I går laget vi en kort tutorial hvor vi ryddet i tvil om hvordan du registrerer deg som beta-tester takket være programmet Apple har for dette formålet. Fristelsen til å prøve det siste er alltid der, og å fortelle sannheten, Det kan være en god måte å vite alt Apple legger til når det gjelder programvarenyheter. Du gikk glipp av det? Er dette.

Men selvfølgelig kan saken komme at du ikke ønsker å fortsette i den, uansett grunn. I dag skal vi forklare hvordan du kan komme deg ut av det programmet og ha din iPhone igjen med versjonene av iOS for “alle målgrupper” og riktig utviklet. Ikke gå glipp av en takt og følg disse enkle trinnene!

Det kan interessere deg | Gratulerer med dagen iPhone! Og det har gått 12 år

Hvordan avslutte Apple offentlige beta-program

Sannheten er at prosessen ikke kunne være enklere. Du vil huske at i går fortalte vi deg at du burde laste ned en profil som er installert på enheten din, det er den som lar deg få tilgang til beta-versjonene. Bare trykk på slett den. Å fortsette, følg de neste trinnene:

  • Gå til Innstillinger> Generelt.
  • Bla nedover for å finne et avsnitt som heter Profiler og få tilgang til det.
  • Klikk på den så finner du “Slett profil” i rødt. Trykk på, og du trenger bare å starte iPhone eller iPad på nytt.

Når du har startet iPhone eller iPad på nytt, Dette vil være med den siste stabile versjonen du har installert. Nå er det praktisk at du oppdaterer enheten din til å ha nye oppdateringer hvis de har kommet ut. Betaprofiler er veldig godt egnet for de som liker å undersøke og teste operativsystemer, men vanligvis er de første versjonene ikke stabile i det hele tatt og gir vanligvis problemer, det mest kjente er et uforholdsmessig batteriforbruk, eller noen menyer De er ikke oversatt ennå, for ikke å nevne apper som ikke fungerer.