contadores Skip to content

Hvordan “Battery Health” fungerer, den nye funksjonen til iOS 11.3 for å administrere ytelsen til din iPhone

I går kveld slapp Apple den andre betaen for utviklere av iOS 11.3, en veldig spesiell oppdatering for å inkludere løsningen på det kontroversielle batterygatet, noe Cupertino allerede hadde lovet sine brukere.

Og det er det i justeringer Vi kan finne alternativet “Battery Health”, iOS-funksjonen, slik at brukere kan vite mer om batteriet og styre ytelsen.

Hvis du abonnerer på utviklerprogrammet eller det offentlige betaprogrammet, kan du nå installere iOS 11.3 beta 2 og oppdage det. Å få tilgang Batteri helse vi må gå til justeringer > Batteri og der vil vi sjekke hva er batteriets maksimale kapasitet og om det fungerer maksimalt eller ikke.

Vi får også se en veksling som lar oss velge mellom å maksimere ytelsen til enheten eller beskytte batteriet. Men la oss se hvordan det fungerer med noen eksempler.

Hva vil du se om din iPhone fungerer normalt?

På en iOS-enhet hvis batteri fungerer normalt, det vil si med full kapasitet – noe som vil skje med iPhone X eller iPhone 8 -, det vil ikke være noen funksjon å slå av den kontroversielle funksjonen som reduserer hastigheten til prosessoren vår for å beskytte batteriet.

Faktisk forklarer et oppdatert dokument fra Apple-supportnettstedet det denne vekslingen vil bare være til stede hvis batteriet sannsynligvis vil skiftes utHusk i så fall hvilke trinn du bør følge og hvilken pris du vil betale avhengig av modell.

Det kan interessere deg | Snart tillater Apple å reservere batterier fra hjemmesiden sin

Hva vil du se om batteriet er skadet?

Denne ytelsesadministrasjonen vil som standard være deaktivert Når du installerer iOS 11.3 beta, det vil si, vil du ha maksimal ytelse. Men i det øyeblikket du opplever et uventet strømbrudd, aktiveres denne vekslingen automatisk. Da vil det være deg som bestemmer om du vil aktivere den manuelt eller ikke.

Denne funksjonen aktiveres først etter en plutselig strømbrudd, noe som vil oppstå når batterikapasiteten er redusert, slik at den ikke lenger kan levere strømspisser. I følge Apple, hvis vi deaktiverer det manuelt, vil vi ikke kunne aktivere det før det slås av igjen. Dette er i utgangspunktet slik at når det skjer, la oss tenke to ganger om å deaktivere det manuelt.

Battery Health er tilgjengelig på iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus modeller. Og er at både iPhone 8 og iPhone X administrerer ytelsen og batteriet på en annen måte, slik at de blir mindre påvirket.

For øyeblikket, “Battery Health” er i beta, så Apple vil fortsette å foredle og oppdatere det i fremtidige testutgivelser.

via | 9to5Mac