Planeta Red

Hvordan bli med i to harddiskpartisjoner

Gjøre partisjoner på harddisken Det er en veldig vanlig metode for å organisere filene våre i henhold til kategori, eller også å implementere mer enn ett operativsystem på datamaskinen vår. Men noen ganger ønsker vi å gå motsatt vei, bli med i to partisjoner i ett, slik at du har mer plass, for eksempel. Her gir vi deg nøkler for å gjøre det.

EASEUS Partition Master Home-utgave

Vi snakket med deg for en stund siden om partisjonering av harddisker, noe veldig nyttig for å holde filene våre organisert på selve harddisken, og viktig hvis vi vil ha mer enn ett operativsystem på datamaskinen vår, siden vi i hver partisjon kan installer et annet operativsystem, med alle fordelene som dette innebærer for vårt arbeid i flere plattformer.

Men det er tider hvor vi kommer litt til kort når vi deler opp, og plassen vi hadde planlagt for ender opp raskere enn forventet. Eller vi ønsker å forene filene som vi har delt inn i partisjoner i en enkelt del på harddisken. Løsningen på disse problemene er slå sammen partisjonene å lage en større stasjon som inkluderer dem, uten at dette i det hele tatt påvirker alle filene vi har lagret i dem.

Til bli med på to harddiskpartisjoner og lage et helt tall vi kan bruke programmet EASEUS Partition Master Home Edition, en programvare for Windows det kan å laste ned gratis fra hjemmesiden deres. Når den er lastet ned, installerer vi programmet som alltid, det er ikke mye komplikasjon i dette trinnet, vi klikker bare OK til operasjonen er fullført. Når vi har fått den installert program, vi må bare åpne den for å nyte fordelene.

I programmet må vi gå til hovedskjermen å se alle opsjoner som tilbyr. Partition Master er et off-road program så langt partisjoner er bekymret som det kan opprette, konfigurere, redigere og til og med bli med dem. Og det kommer til å være den funksjonen vi ser etter, den ved å slå sammen to partisjoner for å slå dem sammen og lage en enkelt, større en, med alle filene til de to foregående.

Bli med i to harddiskpartisjoner

For det må vi bare velge sekundær partisjonLa oss si det minste (det er vanligvis F ?, og vi vil velge alternativet Slå sammen partisjon (Mix Partition) i venstre sidefelt for å knytte den til vår hovedpartisjon (standard E :). Neste vi vil sette hake på de to partisjonene som vi skal være med på, og vi vil klikke på alternativet Slå sammen valgte partisjoner (Bland utvalgte partisjoner) for å gjennomføre prosessen.

Før programmet begynner å bli med i partisjonene, vil programmet bekrefte Filsystem av begge. Når denne bekreftelsen er fullført, klikker vi på Søke om og så vil vi gi greit slik at partisjon sammenslåingsprosess, som kan vare mer eller mindre, avhengig av størrelsen. Hvis partisjoner som vi forener er ved siden av, som for tilfellet E: og F:, the poster av den sekundære partisjonen vil bli lagret i en spesifikk mappe av den primære partisjonen.

Og på denne enkle og raske måten vi kan bli med i to partisjoner av harddisken vår, for å ha mer plass og organisere filene våre som vi ønsker.