Hvordan bringe klassiske Microsoft-spill som Solitaire og Minesweeper tilbake til Windows 10

Lengter du etter klassiske Microsoft-spill ? Microsofts Windows 10 har vist seg å være en ganske robust versjon av operativsystemet, med mye raskere opptaksstandarder enn tidligere versjoner. Den perfekte kombinasjonen av Cloud-tjenester og deres innstillinger, både store og mindre, gjør bruk av Windows til en av de enkleste opplevelsene. Dette har nesten tillatt oss å glemme at vi noen gang har brukt Windows Vista … Nesten.

En av de største skuffelsene var imidlertid måten Microsoft forstyrret de to hovedpilarene på plattformen sin på: Ensom og Minesveiper. Disse spillene har vært grunnleggende i Windows i mange år, de har hjulpet oss å bruke hundrevis av timer på datamaskinen, før Internett absorberte all vår fritid.

Hvordan få klassiske Microsoft-spill tilbake gratis

Av en eller annen grunn mente Microsoft at det var bedre å tjene en hurtig sum og lage “Freemium” -apper, det vil si gratisapper som bare krever en betaling på $ 9,99 i året for å fjerne annonser eller reklame. Dette er helt latterlig; Etter å ha gjort nok research har jeg imidlertid funnet visse måter å få full Windows 7-versjoner av disse to spillene gratis på Windows 10 også.

I denne guiden vil jeg forklare to metoder for å bringe disse klassiske spillene tilbake gratis. For å starte, trenger du bare å laste ned en EXE fil, den vil returnere alle favoritt Windows 7-spillene dine (se det som “Enkel metode”).

Den andre bruker de originale filene som en Windows 7-datamaskin allerede eier (Det regnes som “Hacking Method”), og med dette vil du få de samme resultatene, du trenger bare å velge den som er mest behagelig for deg.

Den enkle metoden

Først har vi den automatiske metoden, dette kommer med Windows 7-spill forhåndsmodifisert og klar til bruk. Bare last ned den koblede filen (med tillatelse fra WinAero). Pakk den ut og kjør den med navnet på: Win7GamesForWin10-oppsett. exe.

Det fine med denne metoden er at du, sammen med Minesweeper og Solitaire, også kan installere Chess, Mahjong og mange flere.

klassiske Microsoft-spill

Følg trinnene i installasjonsveiviseren for å velge spillene du vil installere på PC-en. Etter å ha trykket på “Neste” vil spillene bli installert i den nye delen “Menyspill” i Start.

Hvordan lage klassiske Microsoft-spill tilbakeHvordan lage klassiske Microsoft-spill tilbake

Hacking-metoden

Denne metoden er for de av dere som foretrekker å modifisere systemet selv, trekke ut og endre de originale Windows 7-spillene fra en av datamaskinene deres med nevnte operativsystem. Dette betyr at du, for å gjøre dette, må ha en datamaskin (PC) med Windows 7, en egen datamaskin med Windows 10, samt en USB-stasjon for å overføre filer mellom dem.

Gå til Windows 7-PCen “C: Programfiler” og kopier mappen “Microsoft Games” på USB-stasjonen. Så gå til “C: Windows System32” og kopier også Kortspill. dll ” på samme USB-stasjon.

  klassiske Microsoft-spill

Nå kobler du USB-stasjonen (Pendrive eller en hvilken som helst annen) til Windows 10-datamaskinen din, og kopier Microsoft Games-mappen til “C: Programfiler” Etter det, kopier filen Kortspill. dll ” i hver av Solitaire, Hearts, Solitaire Spider Etc.

Microsoft

Spillene er nå installert på din PC, men siden de har en gammel sjekk av den gjeldende versjonen på systemet ditt, kjører de ikke ennå.

For å rette opp i dette, må du åpne EXE-filen for hvert spill med en hekseditor som “HxD”. Siden du ikke vil være i stand til å velge “Åpne med …” -alternativet i hver enkelt, men først starte redigereren og dra EXE-filen direkte til den.

Når EXE-filen er åpen, se etter linjen som sier “7D 04 83 65 FC 00 33 C0 83 7D FC 01 0F 94 C0” og endre “7D” til “EB” Dette vil også avhenge av hex-redigeringsprogrammet du bruker; sekvensen kan være fremover eller bakover.

Når du er ferdig med å endre hver EXE fil, er de klare til å begynne å spille. Spill vil ikke ha sin egen seksjon i Start-menyen, men du kan fremdeles høyreklikke på hver EXE og velge “Klikk for å starte.”

Hvordan få klassiske Microsoft-spill tilbake gratis

Hvis du har andre måter å hacke eller endre programmer for Windows 10, må du huske å skrive oss i kommentarene og fortelle oss din historie og opplevelser. Takk for at du leste!