Hvordan bruke ChromeCast når du mottar det hjemme

Hvordan bruke ChromeCast når du mottar det hjemmeHvordan bruke ChromeCast når du mottar det hjemme

Som vi fortalte deg i morges, har ChromeCast-enheten endelig ankommet til Spania. I noen måneder var det tilgjengelig i USA, og nå kan vi glede oss over det. Mer eller mindre i artikkelen i morges har vi laget et sammendrag av nytten av denne nye Google-enheten. Nå skal vi fordype oss nærmere hva som virkelig kan gjøres med Chrome.

I utgangspunktet og fra starten Chrome Den lar deg spille av video fra forskjellige internettjenester som YouTube eller Netflix (denne tjenesten er ennå ikke tilgjengelig i Spania, og se hva som er ønsket!).

1.- ChromeCast-applikasjon for Android og iOS

Den første tingen å gjøre når du mottar Chrome hjemme er å installere applikasjonen for iOS eller Android på smarttelefonen. Dette er nødvendig fordi det vil være veien til tilgang Chrome og kunne konfigurere det for WiFi-nettverket i hjemmet ditt. Konfigurasjonen kan gjøres gjennom Chrome-nettleseren eller med den native applikasjonen for iOS eller Android som vi sier. Med applikasjonen, uavhengig av operativsystem, kan du opprette tilkoblinger, gi et navn til enheten eller starte den på nytt i tilfelle problemer.

Android-applikasjon for ChromeCastAndroid-applikasjon for ChromeCast

2.- Google Play Music for ChromeCast

Vi kjenner alle til Googles musikk-app nå, Google spiller musikk. Som forventet en av de første applikasjonene som støtter Chrome være Google spiller musikk. Med Google spiller musikk, kan du streame musikk fra enheten din direkte til Chrome og du vil bruke TV-en din som en høyttaler. Spillelister og musikksamlingen som finnes på enheten din eller i skyen, vil spille jevnt.

Google Play Musikk for ChromeCastGoogle Play Musikk for ChromeCast

3.- Google Play Movies for ChromeCast

Hvordan kan det være ellers og sånn Google spiller musikk, filmappen Google Play Filmer støtter også Chrome og måten å bruke den på vil være på samme måte som hvordan den brukes Google spiller musikk. Som i musikkapplikasjonen vil du kunne overføre film som du har kjøpt eller kjøpt på TVen din på TV-en Google Play Filmer.

4.- Youtube og ChromeCast

Youtube Det er den viktigste videotjenesten på internett og eies av Google. Derfor anvendelsen av Youtube støtter allerede Chrome Og hvilken som helst video du vil se, det være seg en filmtrailer, den siste virale hjemmevideoen på nettet eller en enkel katt fanget av en pappeske, kan du spille på stue-TV uten store problemer med Chrome.

5.- Innhold lagret lokalt på enheten din

Selv om det ennå ikke er mulig innfødt, er det tydelig at det å spille lokalt lagret video på smarttelefonen eller nettbrettet ditt vil være en realitet tidligere enn senere. Hvis du er interessert i denne måten å bruke Chrome Vi anbefaler at du følger utvikleren Koushik Dutta at du allerede har et program som lar deg utføre denne typen speiling Chrome.

6.- NetFlix for ChromeCast

Selv om det dessverre ikke er tilgjengelig ennå i Spania Netflix er den eneste ikke-Google-tjenesten som støtter fullt ut Chrome. For å kunne bruke den, bortsett fra å være i et land der tjenesten er tilgjengelig, må du bare installere applikasjonen av Netflix på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og du kan direkte spille av alt innhold på stue-TVen din med Chrome

7.- Chrome for ChromeCast

Overføring av innhold fra datamaskinen din til stue-TV gjennom Chrome det er også mulig. Du må bare bruke utvidelsen Google Cast. Med dette ønsker Google at du bruker Chrome-nettleser for å streame innhold fra datamaskinen din til Chromecast. Når du er installert og koblet til, kan du sende en bestemt fane eller gjenspeile hele skjermen i utvidelsesmenyen