Hvordan bruke enhånds tastaturet i iOS 11

Hvordan bruke enhånds tastaturet i iOS 11

En av de nye funksjonene i iOS 11 er det nye ett-hånds tastaturet. Dette nye tastaturet lar oss skrive med en hånd i et marked som har en tendens til større og større skjermer. For alle som foretrekker å skrive med en hånd eller som har noe små hender, er det selvfølgelig perfekt.

Selv om det er raskere å skrive med to hender, noen ganger kan det være mer behagelig å gjøre det med bare en. Å ha en gratis hånd hjelper selvfølgelig alltid, og det er nå lettere å gjøre dette takket være iOS 11.

Aktiver et-hånds tastatur

Det er veldig enkelt å aktivere denne funksjonen, og sikkert vil du allerede ha innsett at den er der hvis du er tospråklig eller du bruker (misbruker) emojiene mye. Hvorfor sier jeg dette? Vel, bare ved å holde nede ballongen som vi har på tastaturet, vanligvis til venstre for mellomromstasten, vil vi ha to ikoner til venstre og høyre som allerede gir oss en pekepinn. Klikk på det ene eller det andre for å se hva som skjer.

Hvis du har det, vil du kanskje bli litt overrasket, hvis du ikke har muligheten, vil jeg forklare det for deg. Tastaturet, selvfølgelig, den vil bevege seg til den ene eller den andre siden og etterlate et gap uten nøkler. I gapet vil vi ha en pil som vi kan flytte tastaturet tilbake til den andre retningen. Veldig nyttig å skrive med en hånd, som sagt.

For å gå tilbake til hvordan jeg var før, vi må bare holde ballongen igjen som vi finner til venstre for plassen vår og velger ikonet i midten. Tastaturet ditt vil igjen være klart til å skrive med en hånd.

Hvis du ikke visste denne funksjonen og virkelig var interessert i å skrive med en hånd, gratulerer! Nå vet du hvordan du gjør dette og hvor enkelt det er. Når du har blitt vant til det, du vil endre tastaturposisjonen uten å innse det.

Kilde | 9to5mac.com