Planeta Red

Hvordan bytte batteri til Kindle 3

Hvordan bytte batteri til Kindle 3Hvordan bytte batteri til Kindle 3

Akkurat som forleden forteller vi deg hvordan du bytter batteri til Kindle 4, hvis du har en Kindle 3, ikke bekymre deg, vi vil også lære deg hvordan du bytt Kindle 3-batteriet. En av de mest populære bok- eller eBokleserne på markedet sammen med sin etterfølger Kindle 4.

Det første vi må gjøre er å skaffe et batteri, originalt eller kompatibelt, til vårt Tenne 3. Vi har kjøpt et ikke-originalt batteri, og vi har gjort det på ebay. Du kan finne et mangfold av butikker som serverer denne typen produkter, og prisen har ikke nådd 20 euro med fraktkostnader inkludert.

Trinn 1.- Fjern bakdekselet til Kindle 3

Det første vi må gjøre for å skifte ut batteriet til Kindle, er å fjerne bakdekselet til det. Til det må vi bruke et ikke-metallisk verktøy, det vil si plast, hvis vi ikke vil skade det. Å koble fra tappene som fester bakdekselet til dekslet, er ikke altfor komplisert med en plastplukk eller spak.

I motsetning til Kindle 4, har ikke Kindle 3 dekselet limt med noen klebemiddel, og derfor har bakdekselet helt løst når vi har fjernet tappene.

Fjern bakdekselet til Kindle 3Fjern bakdekselet til Kindle 3

Trinn 2.- Frakobling og fjerning av det gamle batteriet

Den neste tingen å gjøre er fjern gammelt batteri. For å fjerne batteriet fra Kindle 3, trenger vi bare å skru av to små skruer som de som er vist i stjernebildet, og som sikrer både batteriet og kontakten til Kindle 3-hovedkortet. Ved å skru ut de to skruer vi allerede har helt løse, og i likhet med bakdekselet og i motsetning til Kindle 4, mangler batteriet noe lim som det til leserens chassis.

Koble fra og ta ut det gamle batterietKoble fra og ta ut det gamle batteriet

Trinn 3.- Sett det nye batteriet og koble til Kindle 3

Det er klart neste steg er å sette inn det nye batteriet, for dette må vi bare plassere den i riktig posisjon, det er bare en, og derfor er det umulig å bli forvirret, og skru de små skruene som vi tidligere fjernet for å fjerne det gamle batteriet.

Sett det nye batteriet og koble til Kindle 3Sett det nye batteriet og koble til Kindle 3

Trinn 7.- Lukk bakdekselet

Endelig og for å forlate jobben helt ferdig har vi bare lukk bakdekselet av leseren, og du er klar til å bruke din Tenne 3 med det nye batteriet.

Lukk bakdekseletLukk bakdekselet

Selv om vi i løpet av artikkelen har tatt med bildene slik at du kan følge forklaringen som vi gir deg, etterlater vi deg et galleri med store bilder slik at du kan se i detalj alt vi forteller deg.