contadores Saltar al contenido

Hvordan deaktivere Netflix AutoPlay på iOS

Ikke alle er begeistret for ideen om å følge et maraton med serier som The Walking Dead eller House of Cards på Netflix, det er mennesker som elsker å ta det med ro, gå på kjøkkenet for å spise noe på før neste episode , etc.

Derfor vil vi i dag forklare hvordan du deaktiverer automatisk avspilling av videoer på Netflix. Et spesielt nyttig alternativ hvis du bruker mobildata på Netflix, siden å laste inn deler av neste episode legger til en ekstra databruk.

netflix

Det kan interessere deg | Topp 10 Netflix-serier for iPhone og iPad

Slik fungerer AutoPlay

Når Netflix-innholdet du spiller (serier, dokumentarer, filmer, TV-serier, realityshow …) har mer enn én episode, Auto-play-funksjonen gir deg en nedtelling før neste episode begynner (tydeligvis automatisk) både på iOS, på Apple TV, på TV eller på videokonsollen.

netflix-4-640x336

Slik deaktiverer du automatisk spill

Du kan ikke få tilgang til administrasjonen av denne funksjonen fra mobilapplikasjonen, siden den bare kan nås gjennom nettet. Derfra kan du deaktivere automatisk avspilling av Netflix-innhold på hvilken som helst enhet.

en. Åpne din favoritt nettleser fra PC / Mac.

to. Få tilgang til Netflix og logg inn.

3. Angi kontoinnstillingene.

Fire. Klikk på avspillingsinnstillingene i “Min profil”.

5. Fjern merket i ruten for “Spill av neste episode automatisk.”

6. Klikk på Lagre-knappen for å bruke endringene.

Råd: Konfigurasjonsinnstillingene for Netflix-avspilling inneholder også andre veldig interessante alternativer for å kontrollere kvaliteten på videostrømmene.

Last ned Netflix for iPhone og iPad

Du kan få Netflix-applikasjonen til å se favorittseriene og filmene dine under et månedlig abonnement fra følgende knapp som tar deg direkte til iOS App Store:

Relatert | Slik avbryter du fornyelsen av Netflix-abonnementet på iPhone og iPad

Liker du dette lille tipset til Netflix? Hvilken Netflix-serie liker du å se? Er du fornøyd med innholdskatalogen?