Hvordan dele en IGTV-video på Facebook

IGTV er den nye Instagram-plattformen for video på opptil 1 time. Hvis du har en Facebook-side, vil du kanskje dele videoene du laster opp der, så vi skal vise deg hvordan du deler en IGTV-video på Facebook.

De Videoer lastet opp til IGTV De kan deles på Facebook, men du må først oppfylle en essensiell betingelse, ha en Facebook-side og være en administrator av den slik at dine følgere kan se den når du laster opp den.

Møter du dem? Vel, da er det på tide å laste opp en video til IGTV, en enkel prosess å gjøre, noe du kan gjøre fra Instagram-applikasjonen eller også fra IGTV-appen som du kan laste ned i appbutikkene.

Bilde - Hvordan dele en IGTV-video på Facebook

Del videoen på Facebook-siden din

Når du har valgt videoen du vil laste opp til IGTV etter å ha opprettet din egen kanal med Instagram-profilen din, er det på tide at du velger alternativet å dele på Facebook-side, som du må følge disse trinnene:

  1. Last opp videoen og på skjermen der du kan redigere navn og beskrivelse av videoen lastet opp til IGTV, vises en seksjon like under kalt “også vis i”. Du må bare aktivere alternativet “Facebook-side

Bilde - Hvordan dele en IGTV-video på Facebook

  1. Når du trykker på, må du velge siden du vil dele den videoen med. Etter noen få øyeblikk skulle du eller sidene dine vises, og jeg må velge den rette. Du har det? Bare trykk øverst til høyre på “klar“Og det er det, alt som gjenstår er å publisere videoen.

Så enkelt som det, trenger du ikke gjøre mye mer, bare i to trinn du vil ha oppnådd del en IGTV-video på Facebook, noe du kan gjenta med de neste videoene hvis du bestemmer deg for det, slik at Facebook-brukerne dine vet at du har en ny video på IGTV.

“Er du klar til å bli Adidas-ambassadør?”, Den nye Instagram-svindelen