free estadisticas Saltar al contenido

Hvordan dele på Instagram fra bilder og andre apper

abril 29, 2020

Fra og med i dag er det allerede mulig å dele bilder og videoer på Instagram direkte fra iOS uten å måtte åpne applikasjonen.

Instagram versjon 8.2 inkluderer en iOS-utvidelse som lar brukere dele bilder og videoer direkte fra Bilder-appen og andre apper.

apps-complement-instagram "width =" 640 "height =" 360 "class =" aligncenter size-large wp-image-187544 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2016/06/apps-complementar- instagram.jpg 640w, https://t.ipadizate.es/2016/06/apps-complementar-instagram-320x180.jpg 320w "størrelser =" (maks. bredde: 640px) 100vw, 640px "/></p>
<p>Denne funksjonaliteten tillater det også <strong>ta med en tekst</strong> for å følge med på bildet eller videoen, kan du imidlertid ikke legge til filtre eller andre redigeringsalternativer.</p>
<h2>Opplæring: Hvordan publisere innhold på Instagram fra andre apper</h2>
<p><strong>1.</strong> For å aktivere Instagram-utvidelsen må du bare oppdatere appen til den nyeste versjonen og åpne en app som Photos.</p>
<p><strong>2.</strong> Da må du <strong>trykk på handlingsknappen</strong>, klikk på "Mer …" og aktiver Instagram-alternativet.</p>
<p><img src=

3. I tillegg er det også mulig (se bildet) å plassere Instagram-utvidelsen hvor vi vil i hvilken som helst iOS-applikasjon.

Foto 7-6-16 11 28 53

4. Så nå må du bare åpne en app som er kompatibel med iOS-utvidelser for å publisere innhold på Instagram med et par trykk. Det er så enkelt!

Foto 7-6-16 11 38 36

På denne måten blir Instagram sammen med andre applikasjoner som Twitter, Facebook, Evernote, Vimeo, etc., med sin iOS-utvidelse. IOS-utvidelsene har vært med oss ​​i et par år, siden ankomsten av iOS 8 i 2014. I det siste har Instagram fått mange forbedringer, som starter med en redesign av grensesnittet, og en ny stil for ikonet. På den annen side fikk iOS Instagram-applikasjonen også en oppdatering som inneholder en ny funksjon for å utvide videoene opp til 60 sekunder. Men noe mangler fortsatt … En offisiell app for iPad.

Vi håper at denne nyttige opplæringen for iPhone har hjulpet deg, hvis du har spørsmål vi venter på deg i kommentarfeltet.

Last ned Instagram for iPhone

Instagram-appen for iPhone er helt gratis. Du kan laste den ned herfra: