contadores Saltar al contenido

Hvordan dra nytte av den nye bilder-appen i iOS 10

En av nye funksjoner som iOS 10 bringer er den fornyede bilder-applikasjonen, som er forbedret for å bestille og klassifisere bildene vi tar med vår iPhone eller iPad på en smartere måte. Noen av disse interessante alternativene er imidlertid ikke så opplagte som man kunne forvente. Her skal vi vise deg hva disse nye funksjonene er.

Det kan interessere deg | 10 perfekte bakgrunnsbilder for iPhone 7 Jet Black

Legg til ansikt og navn til folk

iOS 10-bilder
Applikasjonen kan nå klassifisere bildene våre av folk, som gjør det lettere å finne de bildene du tok med kollegaene dine for to år siden. Vi trenger ikke lenger å søke etter bilde, men automatisk viser iPhone eller iPad med iOS 10 oss bildene der ansiktene vises.

Når du går inn i Bilder, finner du et avsnitt som heter People, rett under Albumene. Første gang du åpner appen vil det ta tid å søk i alle bildene der folk vises, og organiser dem deretter på en intelligent måte.

Når søkeprosessen er ferdig, trykk på Legg til personer, velg et av ansiktene som vises på bildene og trykk på det. Velg deretter alternativet Legg til navn, som er øverst, og skriv personens navn. Fra det øyeblikket kan du søke etter bilder der denne personen vises bare ved å skrive navnet sitt.

Vi anbefaler deg | 5 enkle triks for å få det beste ut av din iPhone 7

Hvis du vil legge en person til favorittene dine, enten for å finne det enklere i fremtidenFor eksempel må du berøre og dra bildet til favorittmenyen. Du kan også skjule folk, hvis det er det du vil, slik at de ikke vises blant bildene dine.

Søk i bilder ved hjelp av nøkkelord

iOS 10 personer

I tillegg til å gjenkjenne ansikter, kan applikasjonen nå også gjenkjenne objekter. Når du åpner bilder for første gang, vil applikasjonen merke bildene i forhold til hva som vises i dem. Vi kan for eksempel se bilder av skyer – i tilfelle vi har noen på hjulet vårt – ved å bruke taggen “sky”.

Appen er ganske kapabel til å finne det vi leter etter, og gir veldig gode resultater. Det er utvilsomt en av de mest nyttige funksjonene når du leter etter fotografier..

Tegn på bildene dine med Markup

iOS 10 Markup
Selv om Markup har vært tilgjengelig en stund, har den nå full integrasjon med Photos. Når du er på skjermbildet for redigering av bilder, trykker du på “…” -ikonet og deretter på Markup. Her finner du forskjellige verktøy for å tegne, zoome eller legge til tekst til bildet.

Vi anbefaler deg | Slik beskytter du bildene dine med passord eller berørings-ID

Rediger presentasjonene dine ved hjelp av minner

iOS 10 minner
En av nyhetene som denne nye versjonen av bilder har brakt er fanen Minner. I den velger applikasjonen forskjellige bilder og lager en presentasjon med musikk og effekter. Du kan redigere hvilken som helst av disse presentasjonene og tilpasse musikken etter din smak. Det er imidlertid ikke noe alternativ å lage en fra bunnen av.

Husk også at disse presentasjonene opprettes automatisk du bør være forsiktig med bildene du har lagret i hjulet. Hvis du vil forhindre at noen av disse bildene blir valgt, må du skjule det.

Det kan interessere deg | Hvordan ta skjermbilder på iPhone 7

iPhone 7 iOS 10 bilder

Uten tvil har iOS 10 kommet lastet med noen overraskelser og nyheter som gjør livet litt enklere. Vi håper du har funnet disse nye funksjonene nyttige., som hver dag gjør operativsystemet litt mer modent.

Har du allerede brukt en? Fortell om opplevelsen din.

Spor | Lifehacker