Uncategorized

Hvordan endre kameraet i en FaceTime-samtale med iOS 12

iOS 12 har vært med i flere uker, offisielle Apple-data anslår at 50% av enhetene allerede har den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem installert. Selv om iOS 12 har ikke store estetiske endringer, hvis det har kommet med viktige nyheter.

I tillegg til disse nye funksjonene, har mange applikasjoner blitt oppdatert, en av dem er FaceTime. Med iOS 12.1 vil gruppeanrop på opptil 32 deltakere ankomme, men i tillegg til denne nyheten grensesnittet til samtalene har endret seg fullstendig.

Du har kanskje lagt merke til denne endringen og nå vet ikke hvordan jeg skal veksle mellom de to kameraene I en FaceTime-samtale forklarer vi hvordan du gjør det.

Det kan interessere deg | IPhone-emojien på iOS 12.1 er nå en iPhone X / XS

Hvor er knappen for å endre FaceTime-kameraet i iOS 12?

Hvis du har foretatt en FaceTime-videosamtale siden du har iOS 12 installert, har du sikkert lagt merke til at grensesnittet har endret seg litt. Nå vi har nye knapper til høyre og venstre for hengingen.

Dette er hva du må gjøre for å endre kameraet i en FaceTime-samtale i iOS 12:

  • Det første du bør gjøre er få tilgang til det nye kontrollpanelet. Det er knappen til høyre med tre punkter, med den til venstre får vi tilgang til de nye effektene.

  • Trykk på denne knappen vises en meny med flere alternativer.
  • Her har vi flere tilgjengelige alternativer, dempe samtalen, effekter, slå av kameraet og øverst til høyre bytte mellom kameraer. Når du trykker på den vi vil veksle mellom kameraet foran og bak fra vår iPhone eller iPad.

Som du ser er det ganske enkelt, men det er det noe mer viklet enn i tidligere versjoner av iOS der denne knappen var direkte tilgjengelig og ikke skjult i en sekundærmeny.

Operasjonen av grensesnittet til en FaceTime-videosamtale endres ikke, den er identisk på iPhone og iPad med samme innstillingsmeny.

Spor | iPhone-hacks

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK