Uncategorized

Hvordan endre mappen der Safari lagrer nedlastinger i iOS 13 og iPadOS

iPhone med iOS 13

Ankomsten av iOS 13 og iPadOS representerer en veldig viktig endring i mange aspekter for brukere av iPhone eller iPad. Vi har allerede snakket om hvordan Apple har åpnet NFC for utviklere, eller hvordan du kan lese et eksternt USB-minne og få tilgang til alle filene. En annen av disse forbedringene er Safari nedlastingsansvarlig og i dag skal vi fortelle deg hvordan du velger mappen som disse nedlastningene er lagret i.

Til nå, når du lastet ned en fil i Safari, dukket den opp i en fane, og systemet indikerte med hvilken app vi ønsket å åpne den. Med iOS 13 og iPadOS endres dette og Vi kan velge en mappe der vi vil laste ned disse filene som om det var en Mac.

Velg enkelt Safari nedlastingsmappe på iOS 13 og iPadOS

Som standard lagrer Safari på iOS 13 og iPadOS nedlastede elementer i mappen iCloud Downloads, altsåDe vil være tilgjengelige fra alle enheter, det være seg en iPhone, iPad, Mac eller Windows-datamaskin, der vi har vår Apple-konto.

Imidlertid, hvis du ikke har mye iCloud lagringsplass, noe du kan administrere og øke fra dine egne enheter, foretrekker du sannsynligvis at disse filene blir lagret i minnet til iPhone eller iPad. Slik kan du gjøre det:

  • Vi er på vei opp justeringer på vår iPhone eller iPad.
  • Vi går ned og klikker på Safari.
  • Vi går inn i seksjonen nedlastinger.
  • Som standard vises det iCloud Drive, kan vi velge et annet sted.
  • Vi kan lagre Safari-nedlastinger på selve enheten eller i andre skytjenester.

safari laster ned iOS 13

Som du kan se å endre mappen der Safari-nedlastinger er lagret i iOS 13 og iPadOS er veldig enkeltI tillegg tilbyr Apple oss en rekke alternativer, og vi kan direkte lagre nedlastinger til andre tjenester som Google Drive.

Husk at iOS 13 og iPad OS introduserer mange endringer utover en liten redesign eller en mørk modus, kan du gjennomgå alle nyhetene vi har snakket om, så du ikke går glipp av noe om Apples nye systemer.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK