Hvordan få bekreftelseskryss på WhatsApp Business

Hvordan få bekreftelseskryss på WhatsApp Business

De nye versjonene av WhatsApp bringer en rekke funksjoner til den mest brukte direktemeldingsklienten i verden, som i økende grad mister litt mer av essensen som gjorde den til den giganten den er i dag. På dette tidspunktet er det lite igjen av den enkle plattformen at de solgte oss i begynnelsen, og det ligner i økende grad på andre alternativer som har gått upåaktet hen de siste årene som Line de Naver.

Noen av tegnene på denne endringen den har vært i, ligger i planene som selskapet ser ut til å ha å starte sin egen tilpassede emoticon-butikk i fremtiden. Vi kan også se hvordan plattformen har blitt omgjort for å tiltrekke flere selskaper og nå poenget med å innføre bekreftede kontoer for første gang.

Imidlertid er ikke alt så perfekt som noen tenker. Når det gjelder bekreftede kontoer, er det viktig å si at de ikke kan tilhøre enkeltpersoner, men at de alltid vil bli tilordnet de selskaper som risikerer å bli erstattet av spesifikke grunner, for eksempel deres omdømme. Når et selskap oppfyller kravene, er WhatsApp selv ansvarlig for tilordne den nye statusen for at kundene dine skal kjenne igjen selskapet raskt og enkelt.

Det kan interessere deg | WhatsApp gjør det store spranget til selskaper, og reklame ligger bak

Av denne grunn, og ikke som andre store endringer som den fremtidige applikasjonen som endelig kommer på iPad, ikke alle av oss kan ha det det bekreftede kontoikonet i profilen vår. I hvert fall ikke for nå, siden det er mulig at selskapet vil gjennomgå kravene når tiden går og så mange forespørsler fra selskapene som er interessert, og det er det virkelige målet med WhatsApp Business å slutte å ankomme.

Og du, vil du bli bekreftet på WhatsApp?

Kilde | WABetaInfo