free estadisticas Saltar al contenido

Hvordan fange skjermen på din iPhone eller iPad med Vidyo!

abril 28, 2020

I iPadizate har vi allerede en veldig komplett opplæring om hvordan du registrerer skjermen på iPhone og iPad. Men denne gangen presenterer vi en enklere, raskere og enklere å bruke metoden …

Nylig har en applikasjon kalt Vidyo blitt lansert i App Store, som gjør det mulig for oss ta skjermen direkte fra enhetene våre, skaper AirPlay-tilkobling i iOS 9.

Capture-skjerm

Det beste med Vidyo er at vi ikke vil trenge et jailbreak, kabler eller andre enheter for å fange eller spille inn skjermen på iPhone eller iPad. Verst? det Apple kan fjerne appen fra App Store innen kort tid. Sikkert mer enn en av dere allerede vet begrensningene og begrensningene til iTunes i den forbindelse.

Jeg Vidyo! Hvordan fange skjermen på iPad og iPhone

Vidyo fungerer på en veldig enkel måte. Applikasjonen har ansvaret for å simulere en AirPlay-tilkobling som vi må aktivere for å starte innspillingen eller fange skjermen. I tillegg er Vidyo i stand til å spille inn 1080p og 60 FPS.

Capture-skjerm

Men dette er ikke alt … med Vidyo kan vi også spille inn lydene som spilles på vår iPhone eller iPad, med det ekstra alternativet å kunne ta opp kommentarer fra intern mikrofon og i sanntid.

Fra iPadizate har vi testet det og det er vi også veldig fornøyd med oppnådde resultater. Den eneste ulempen er at det er rart å betale € 4,99 for en applikasjon som sannsynligvis vil forsvinne fra App Store om noen dager.

Capture-skjerm

Du lurer på hva Vidyo-forskjellene er! med andre lignende Cydia-apper eller tweaks. Vel, med Vidyo når du spiller inn skjermen, vil du ikke legge merke til noen form for nedgang eller etterslep, den er superflytende og kvaliteten er utmerket. Det er også veldig enkelt å aktivere. Når du begynner å spille inn avgir appen selvfølgelig et noe irriterende pip, og lyder fra apper eller spill vil ikke bli hørt under innspillingen, men disse lydene blir spilt inn i den endelige videoen.

Til slutt er det viktig å merke seg at applikasjonen lar oss redigere videoene og til og med legge til kommentarer, og deretter eksportere dem til Bilder eller andre online tjenester.

Last ned Vidyo!

For å ta opp og / eller fange iPhone- eller iPad-skjermen, må du laste ned og installere dette programmet på enheten din, og det er det. Sterkt anbefalt!

Oppsummert …

Vi etterlater deg en liste med fordeler og ulemper ved Vidyo-applikasjonen for å fange skjermen på enhetene dine:

nytte

  • Organisert og intuitivt brukergrensesnitt.

  • 100% effektiv og god kvalitet på drift.

  • Lyd- og mikrofonopptak.

  • Ta bilder på 1080p og 60 FPS.

  • Det fungerer ordentlig i iOS 9.

  • Det fungerer riktig uten jailbreak.

ulemper

  • Det har en noe høy kostnad.

  • Eventuelt fjernet fra App Store.

  • Du må holde appen i bakgrunnen.

  • Designfeil med skjermrotasjon.

Videoomtale

Er det ikke klart for deg hvordan Vidyo fungerer !? Vi forklarer det på video:

Hvis du er interessert i å ta opp eller fange skjermen på iPad, eller iPhone, anbefaler vi Last ned Vidyo-appen for iOS 9 så snart som mulig. Det kan forsvinne fra App Store, men hvis du laster ned det nå, vil du ha det tilgjengelig for alltid (du kan til og med lage en sikkerhetskopi i iTunes). Det er en veldig godt designet, intuitiv og 100% effektiv app.