Hvordan fikse de vanligste Instagram-feilene

Mange ganger Instagram svikter oss Og når vi spør en venn, forteller han oss at alt går perfekt for ham. Så … Hva gjøres i de tilfellene? La oss gi deg løsninger for de vanligste Instagram-feilene.

På Instagram er det 3 ting som vanligvis mislykkes med en viss frekvens, en av dem er opplasting av Stories, det være seg GIF-er, et normalt bilde eller en tekst, men noen ganger har du ikke lyst til å publisere det. Og selv når den er publisert, kommer rare ting ut som svarte bånd, overskyede bokstaver, uklare bilder, eller det tar lang tid å laste osv.

Hvorfor ser jeg beskjærte Instagram-historier?

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Den andre tingen som mislykkes med en viss frekvens på Instagram er kameraet. Noen ganger, uten åpenbar grunn, der visse avbrudd og svikter når vi prøver å ta en selfie eller spille inn en historier; det er tider når du registrerer i hopp eller i en slags feil sakte film, det er også noen ganger vanskelig å fokusere på noe konkret mens du er inne i instagram kamera app.

En annen av de vanligste feilene er at den vanligvis mislykkes er fôret, men dette er det pluss en intern feil på Instagram selv, enn en vanlig bruker. Det er tider når feeden eller tidslinjen viser oss det samme innlegget fra samme person flere ganger, eller hindrer oss i å dele et innlegg privat.

Slik deler du Instagram-bilder i WhatsApp-stater

Det er også tilfeller der a Stories og da vi klikket for å se det, viser det oss plutselig en annen fra en annen bruker uten å ha brukt et halvt sekund på å se den vi ønsket.

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

I tilfelle du ikke visste det, har Instagram en rekke grenser som veldig få vet, og som vi allerede fortalte om noen uker siden. Vi glemte nesten å kommentere det en annen vanlig appfeil er stedsfeil. Selv om det nylig er korrigert, men likevel gir en viss feil.

Som du kan se, det er mange feil som appen har øyeblikkets mest elskede. Det stemmer at Instagram gjennomgår endringer og i det siste mottar det mange nyheter, men det er ikke en unnskyldning for de mange feilene som er rapportert av appen.

Løs feil når du laster ned, installerer eller oppdaterer WhatsApp

La oss komme til kjernen i saken, og det er at vi kommer til å gi deg den løsninger for de vanligste Instagram-feilene, er følgende:

Sjekk om Instagram er nede

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Det blå fuglenes sosiale nettverk, Twitter, det er en god snikt å vite når Instagram går ned. Også, nesten alltid når denne tjenesten går ned, publiserer vi den vanligvis på nettstedet vårt for å advare leserne i tilfelle de ser at det ikke fungerer for dem og de ikke vet hvorfor.

Så hvis du har det feil på instagram, for eksempel lange lastetider i historiene, eller det lar deg ikke publisere, eller tidslinjen ikke oppdateres og så videre, kan det skyldes et fall i det sosiale nettverket.

Slik løser du Google Play Store-feil

Start mobilen din på nytt

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Det virker dumt, men å starte mobilen en gang i blant er hellig hånd. Nylig fortalte vi deg om hvor ofte det var lurt å gjøre det.

Se for deg at du er 24 timer uten søvn, etter den tiden kan det koste deg å tenke på svaret på det dummeste spørsmålet. Ekstrapolere det til en mobil, hvis det ikke “hviler” fra tid til annen er det sannsynligvis feil.

Hvordan vite betydningen av Windows-feil

Start terminalen din på nytt og sjekk appen på nytt fra Instagram på jakt etter feilene du lider.

Bruk Instagram-kontoen din på en annen enhet

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Dette kan hjelpe oss ha et bredere syn på problemet og ikke fokuser på Instagram. Like problemet er av mobilen vår for manglende tilkobling, for det siste høsten som den hadde, for overoppheting, etc.

Pokemon Go-oppdateringer for iOS og Android med feilrettinger

Alle disse situasjonene kan føre til feil i applikasjoner, fra Instagram til den enkle notater-appen som de fleste terminaler inkluderer. Derfor bør du ikke utelukke å prøve logg inn med Instagram-kontoen din på en annen enhet.

Sjekk tilkoblingen din

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Det er nesten den første tingen å gjøre men vi har bestemt oss for å sette den på fjerdeplass fordi det antas at hvis det ikke er noen forbindelse, fungerer ikke de andre applikasjonene.

Til sjekk tilkoblingen, se på toppen av mobilen din. Hvis det er et problem med WiFi-tilkoblingen, vises en forsiktighetstrekant ved siden av WiFi-signalet.

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Hvordan fikse jeg feilen “et ukjent design ble spesifisert i manifestet”

I tilfelle du bruker data, sjekk dekning i det øyeblikket. Normalt viser mobiler et ikon med 3 eller 4 stolper i tillegg til 4G-merket, så for at alt skal gå bra, må det være minst 2 stolper og ha en 3G-tilkobling.

Tøm hurtigbufferen til Instagram-appen

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Til tøm Instagram-cache, som er en enkel prosess, vil vi veilede deg med disse enkle trinnene:

  1. Gå til Innstillinger”. Klikk på “Programmer og varsler”.
  2. Trykk på “Applications” og søk etter Instagram-appen.
  3. Klikk på “Memory” og velg “Clear Cache”.

Slik løser du feil som ikke tillater å gi nytt navn til en mappe

I tilfelle du ikke visste det, å tømme hurtigbufferen påvirker ikke den normale bruken av appen, tvert imot, det hjelper det å gå bedre fordi midlertidige filer blir slettet uten å påvirke data, kontoer, bilder osv. som er lagret i appen.

Oppdater Instagram til den nyeste versjonen

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Det kan virke dumt, men Å ha oppdaterte apper frigjør oss for feil vanlige og forhindrer oss også fra mulige sikkerhetstrusler.

Gå til Google Play eller App Store, søk etter Instagram og se etter en oppdatering. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, ikke nøl med å klikke “Oppdater”.

WinRAR er oppdatert for å fikse sikkerhetsfeilen med ACE-filer

Visst etter oppgradere til den nyeste versjonen, den feil på instagram redusere eller forsvinne direkte.

Sjekk Instagram-tillatelser

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

Du kan prøve Avinstaller Instagram-applikasjonen og installer den på nytt etter noen minutter. Dessuten anbefaler vi at du avinstallerer, starter enheten på nytt, installerer og starter på nytt.

Sikkert med dette, de vanligste feilene som angriper appen har blitt løst en gang for alle.

Hvordan fikse ugyldige IMEI-problemer

Som en siste merknad er vi veldig perfeksjonister, anbefaler vi Se gjennom tillatelsene du har gitt til Instagram:

Bilde - Slik løser du de vanligste Instagram-feilene

  1. Gå til innstillingene, gå til “Programmer” og klikk på “Tillatelser”. Nå er det din tur å sjekke om du har tillatelse deaktivert, for eksempel kamera, beliggenhet osv. Du bestemmer om du vil gi dem eller ikke.

Vet du hva løsninger har du for fikse de vanligste feilene som forekommer i appen InstagramSå ikke nøl med å prøve noen av dem.

Hvordan fikse Windows feil med Windows Repair

Visste du hvordan du fikser de vanligste Instagram-feilene? Har du nylig hatt feil i appen?