Hvordan fikse iPhone bug som gjør jeg til A

Hvordan fikse iPhone bug som gjør jeg til A

Der det er programvare, vil det alltid være feil. Det er ganske enkelt dyrets natur. Men, noen feil er litt fremmed enn andreOg den nye som irriterer iPhone- og iPad-brukere over hele verden, faller definitivt på den rare enden av spekteret.

Når du skriver bokstaven “Jeg” etterfulgt av et mellomrom, skal Apples iOS-programvare la dette brevet være på plass. Av en eller annen merkelig grunn har den siste versjonen av iOS imidlertid korrigerte automatisk “jeg” og endrer det til bokstaven “A”, etterfulgt av mellomrom og et symbol som viser et spørsmålstegn i en boks.

Interesserer deg | iPhone X: den dyreste og skjøre iPhone som noensinne er laget

Det er en merkelig feil, for å si det mildt, og har virkelig vært irriterende for iPhone-brukere siden iOS 11.1 ble utgitt. Heldigvis, vi har gode nyheter å dele. For det første har Apple erkjent feilen og jobber med en løsning. For det andre er det en måte å forhindre at denne merkelige feilen skjer nå, og vi vil vise deg hvordan.

For de som fremdeles er uklare hvordan denne feilen fungerer, her er et skjermbilde som viser deg nøyaktig hva vi snakker om.

Så for de berørte, vil enhver setning som begynner med bokstaven “jeg” automatisk rette seg selv, i stedet starte den med “A”, etterfulgt av to mellomrom og et spørsmålstegn i en boks. Unødvendig å si at ingen har til hensikt å skrive et “A” etterfulgt av to mellomrom og et spørsmålstegn i en boks i stedet for bokstaven “jeg”, så autokorrektur har kommet ut av kontroll.

I et nytt støttedokument på sin hjemmeside erkjente Apple problemet og bekreftet det det jobbes med en løsning. Forhåpentligvis blir det fikset i neste versjon av iOS, siden det i den som ble utgitt i går for utviklere ser ut til at det ikke er løst ennå.

Imens er det imidlertid Apple tilbyr en løsning som de fleste ser ut til å ha flaks med. Alt du trenger å gjøre er å sette opp en ny snarvei for tekstutskiftning. Dette er trinnene:

  • Gå til Innstillinger> Generelt> Tastatur> Tekstskifte.
  • Trykk på +
  • I setningsfeltet skriver du inn en bokstav “jeg”.
  • Skriv inn en liten bokstav i i snarveisfeltet.

Det bør gjøre susen, for å få alt tilbake til det normale. Hvis ikke, dessverre du må håndtere feilen til Apple slipper en permanent løsning i en kommende iOS-oppdatering.

via | BGR