Facebook Dating se filtra: primeros detalles de la función inspirada en Tinder

Hvordan forhindre dem fra å legge ut på Facebook-veggen din

Vi viser deg nedenfor på en enkel måte hvordan du forhindrer dem fra å legge ut på Facebook-veggen din Hvis du vil at vennene dine ikke skal skrive noe, en liten justering som du kan aktivere på under 1 minutt.

Det er mange mennesker som ikke vil at noen skal skrive på Facebook-profilen sin, så det er muligheten for å aktivere denne funksjonen i Facebook-innstillingene, slik at de for eksempel ikke vil kunne skrive for å gratulere deg med bursdagen din, men gjennom en privat melding .

Hindre vennene dine fra å skrive

Dette Facebook-alternativet er en n√łyaktig kalt “hvem kan legge til innhold i biografien min?”, Noe som betyr at hvis du justerer dette elementet, kan du bestemme hvem du vil publisere i din Facebook-vegg, noe alle Facebook-vennene dine ogs√• vil se.

Slik avbryter du venneforesp√łrsler sendt p√• Facebook

For √• forhindre at noen publiserer i biografien din, b√łr du gj√łre f√łlgende:

  1. Skriv inn din personlige Facebook og klikk p√• pil ned som du vil se i den bl√• linjen over, det siste ikonet til h√łyre og skriv inn alternativet “innstilling
  2. Klikk n√• p√• delen Biografi og merking og se hvor det st√•r “Hvem kan legge til innhold i biografien min? “

I denne spesifikke innstillingen, n√•r du klikker p√• “rediger”, er det bare to muligheter, de er som f√łlger:

  1. Bare meg: Det er den andre som er tilgjengelig og lukker muligheten for at hvem som helst kan legge ut noe p√• veggen din, bare du og ingen andre, og det er den som interesserer oss i denne artikkelen som vi har √• gj√łre med.
  2. Alternativ “venner”: la alternativet “√•pent” slik at vennene dine enkelt kan publisere hva som helst.

Bilde - Slik forhindrer du dem fra å publisere på Facebook-veggen din

Avhengig av hvilken du sjekker, vil vennene dine finne seg i det f√łrste tilfellet at du bare kan kommentere bildene eller annet innhold eller snakke med privat melding, mens den andre ikke lar deg skrive p√• tidslinjen.

Hvis du er i det f√łrste tilfellet, b√łr du vite det betyr ikke at den personen har blokkert deg og han vil ikke vite noe mer om deg siden det er andre symptomer som viser at de har blokkert deg for alltid eller midlertidig.

Vel, du vet hvordan du aktiverer alternativet hindre dem fra å legge ut på Facebook-veggen din, noe du enkelt og raskt kan aktivere, noe du også kan aktivere både fra nettversjonen av det sosiale nettverket og fra Facebook for iOS og Android.

Slik ser du venneforesp√łrsler sendt p√• Facebook