Hvordan fungerer kontinuitet i iOS 8 og OS X Yosemite?

Kontinuitet i iOS 8 og OS X Yosemite, men hva er det og hvordan fungerer det?

Nesten uten å innse det, har det gått to uker siden iOS 8 ble introdusert og med det en av de mest interessante funksjonalitetene når det gjelder konvergens av systemer og enheter, Kontinuitet. Som vi ble fortalt i Keynote, lar Continuity oss motta en samtale på iPhone-en og overføre den til Mac eller iPad, men hvordan fungerer det?

Det er jeg sikker på gjennom hele året du vil ha hørt om konvergens av systemer og det nåværende øyeblikket på multiskjerm. Mange mennesker, selv om ikke alle, har et nettbrett, en smarttelefon og en datamaskin hjemme, og noen har disse tingene fra samme merke, i dette tilfellet Apple.

Apple har alltid ønsket at økosystemet skal fungere bedre enn noen annen, og synkroniseringen mellom enhetene er faktisk stor.. Vel, det ser ut til at med kontinuitet vil denne synkroniseringen bli enda større, siden den vil tillate oss å motta og svare samtaler fra vår Mac eller iPad. Det virker utrolig, men ingen av disse enhetene har den nødvendige modulen for å koble til telefonnettverket, så hvordan fungerer det?

kontinuitet-2

Virkelig, grovt sett, Apple bruker WiFi-nettverket for å betjene det samme prinsippet som lar oss ringe og ringe fra bilen vår, bare uten Bluethoot. Så lenge iPhone-en din er koblet til WiFi-nettverket, spiller det ingen rolle hvor den er, som du kan svare fra iPad eller Mac med iOS 8 og OS X Yosemite.

Samtaler tilgjengelig på enheten du ønsker, hvis du har WiFi

Apps-iOS8-y-Yosemite-para-dar-guerra-5

Og dermed, Hvis din iPhone ringer, lar Continuity deg vite navnet og nummeret på personen som ringer deg på iPad, så lenge vi har den lagret som en kontakt. Da har vi muligheten til å svare eller ikke. Enten fra Mac eller iPad kan vi avvise samtalen, sende en SMS eller en iMessage og alt vi kan gjøre fra iPhone for øyeblikket.

Alt dette når det gjelder mottak av samtaler, men egentlig å gjøre dem er like enkelt som å svare. Hver gang du ser et nummer i Kalender, Safari eller i kontaktene dine på de andre enhetene dine, kan du ringe det, og takket være WiFi-tilkoblingen bruker du nettverket til iPhone for å ringe fra Mac eller iPad.

ios-8-fremtid-2

Som du ser er det ingen problemer, og det er grunnen til at andre produsenter også integrerer det i operativsystemene sine. Som de forteller fra iMore, om noen måneder vil millioner av iPhones ringe, men de vil bli besvart fra en iPad eller en Mac, selv om vi mottar eller ønsker å ringe en videosamtale av Facetime.

Og du som har Mac eller iPad og iPhone,du er interessert i denne funksjonaliteten?