contadores Skip to content

Hvordan gjenopprette passordet til en Windows-konto uten å bruke programmer

Minne er ikke perfekt, og mindre i disse hektiske tider. Det kan være tilfelle mister et passord for kontoen og selvfølgelig er vi i alvorlige problemer. Det er sikkert mange programmer som hjelper oss å gjøre dette, men det er bedre å vite hvordan vi skal takle oss selv uten dem. I tillegg har vi ikke alltid internett, og det er ikke noe bedre enn å ha autonomi. Derfor lærer vi deg i dag hvordan du gjenoppretter Windows-passord uten å bruke programmer.

Hvordan gjenopprette Windows-passord

For dette skal vi bruke kommandokonsoll eller CMD. Det er mennesker som ikke vet det, men det er det kraftigste Windows-verktøyet; hva vi kan kalle kontrollkommandoen til systemet vårt. Og ja, det kan vi gjenopprette et mistet passord ved hjelp av noen få enkle kommandoer. La oss se hvordan det brukes:

Med det ville vi allerede vært ferdig. Rask, uten å bruke programmer og laget med hendene. Er ikke det kult

Har du spørsmål? Vil du foreslå at vi gjør en tutorial? Ikke vær sjenert! Vi elsker å vite hva du synes. Ta kontakt med oss. For å avslutte, vil jeg takke deg for besøket og oppfordrer deg til å bruke kommentarfeltet. Enten i denne samme artikkelen eller på det sosiale nettverket Google+. Uten mer sier jeg farvel og ønsker deg en lykkelig dag.

Vi ses på Planetared!