Hvordan gjøre din iPhone til en lommelykt med iOS 7

Selv om det har gått en måned siden iOS 7 Hos oss (hvor raskt tiden går), er sannheten at det fremdeles er visse ting ved operativsystemet som vi ikke kjenner, og som også kommer til å revolusjonere vår daglige bruk av Apple-enhetene det rulles i. I dag, for de som noen gang har lastet ned et av programmene som ga en lommelykt på iPhone, skal vi fortelle deg hvordan gjør din iPhone til en lommelykt med iOS 7 uten nedlasting, siden funksjonen er hjemmehørende i dette tilfellet.

Det eneste du må gjøre for å glede deg over en lommelykt som vil hjelpe deg å ha lys uansett hvor du er, eller bare for å gå til maskinene i huset ditt for å gjenopprette strøm igjen, for akkurat når det skjer har du ingenting for hånden , er å følge trinnene som vi gir deg nedenfor, og gjør din iPhone til en lommelykt med iOS 7.

Hvordan gjøre din iPhone til en lommelykt med iOS 7

  • Gå til Kontrollsenteret på din iPhone eller en hvilken som helst Apple-enhet du tidligere har installert iOS 7
  • Du vil se en skjerm som den vi har vist deg i forrige skjermbilde, og du må se etter det respektive ikonet for lommelykten, som du ser i venstre og nedre del av skjermen.
  • Trykk på knappen og aktiver lommelykten.

Det eneste hensynet du bør huske på på tide å bruke lommelykten i iOS 7, Til tross for at det er et veldig nyttig program, bruker det opp batteri, så det prøver å moderere bruken og ikke misbruke det.