Hvordan gjøre Dolly Parton-utfordringen: motememet

Vi liker utfordringer og memes, og når det kommer til å “le” av deg selv, er det bedre. Dolly Parton Challenge Det er en ny viral utfordring som består i å sette 4 profilbilder som representerer holdningen til 4 sosiale nettverk.

Men det morsomme med denne utfordringen er at den ble startet av Dolly Parton selv. Denne sangeren, forretningskvinnen, produsenten, skuespilleren, låtskriveren, skribenten osv. Amerikaneren har utilsiktet laget et globalt meme, alt takket være sitt 74-årsdagfoto.

Slik finner du og bruker motefiltre på Instagram

Bilde - Hvordan gjøre Dolly Parton-utfordringen

Som et resultat av det gikk meme viralt med #DollyPartonChallenge-hashtaggen Og hvis du også vil delta, følg disse trinnene:

  1. Last ned appen for å lage dine egne Instagram-collager (Oppsett fra Instagram), eller bruk den fra selve Instagram-appen. Vi anbefaler å bruke den individuelle appen fordi det er lettere å lage collage, det lar oss gå tilbake, lagre resultatet, komme tilbake senere, etc.
  2. Last ned layout for Android

nedlasting

  1. Last ned layout for iOS

nedlasting

  1. Når du er inne i appen, godtar vi alle tillatelser og vi velger bildene vi synes representerer mest for sosiale nettverksom Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn og Tinder. Det er de som legger Facebook i stedet for Twitter, det er allerede etter alles smak.
  2. Når vi har de 4 valgte bildene, klikker du på topplinjen i appen og vi velger collage-designet som vi liker mest. I dette tilfellet, og for å gå i tråd med utfordringen, må vi velge den med 4 like store deler.

Bilde - Hvordan gjøre Dolly Parton-utfordringen

  1. Klikk på det designet, og hvis vi liker det endelige resultatet, lagrer vi det og deretter Vi kan dele det både i Instagram Stories og i feeden.

Bilde - Hvordan gjøre Dolly Parton-utfordringen

  1. For å sette navnene på de sosiale nettverkene som hvert bilde tilhører, vi kan gjøre det i historiene, direkte, eller hvis vi skal publisere i fôret må du gå gjennom metall og maling.
  2. Vi åpner galleriet til mobilen vår, Vi velger collage og gir den til redigering. Blant alle alternativene skal det se ut til å skrive tekst, sette en tekstetikett, skrive osv.

Bilde - Hvordan gjøre Dolly Parton-utfordringen

  1. Når vi har satt navnene, og vi liker sluttresultatet, Vi går inn på Instagram og poster manuelt i Historier eller i strømmen. Ikke glem å bruke hashtaggen #DollyPartonChallenge, og sporadisk hashtaggen for å få mange liker.

På denne enkle måten kan vi bli med på moteutfordringen som den store Dolly Parton har startet på sin egen Instagram-konto.

Slik aktiverer du mørk modus på Instagram