Hvordan Hard Reset iPhone XR

Hvordan Hard Reset iPhone XR

IPhone XR har allerede vært med i en uke, og gir gode følelser til de som har bestemt seg for å kjøpe den. Det handler om en flott apparat med en ganske målt pris at iPhone XS i noen av sine aspekter, og at det uten tvil former seg til å være en topptelefon.

Som vennene våre fra Andro4all forteller oss i en nøyaktig analyse, har god ytelse og batterilevetiden er optimalisert, på en slik måte at vi kan ha enheten klar til en dag med hard kamp.

Selv om noen ganger, få, er det nødvendig lage en hard tilbakestilling til hvilken som helst iPhone av en eller annen grunn. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, følg vår enkle veiledning og lær hvordan du gjør det, du vet aldri om du kanskje trenger det.

Det kan interessere deg | Storbritannia ber Apple åpne NFC for bruk av elektroniske pass

Hvordan Hard Reset iPhone XR

Først av alt er det nødvendig har funnet volumknappene opp og nedn på venstre side og av / på-knappen til høyre. Hvis din iPhone XR sitter fast, er det best å fortsette ved å gjøre det hard tilbakestilling.

  • Trykk raskt og slipp volum opp-knappen.
  • Gjør det samme med volumet nede.
  • Trykk og hold på av / på-knappen, uten å trykke på skjermen.

Når du er ferdig, vil du se hvordan eple-logoen vises og telefonen vil starte på nytt. Dette er vanligvis noe som fungerer, med mindre det er et alvorlig programvareproblem. Ikke bekymre deg hvis du må gjøre et hard tilbakestilling, vil ikke slette data fra din iPhone XR og det er en prosedyre som er veldig vanlig. Noen ganger er det til og med praktisk å gjøre det når du ser at telefonen ikke er så fin som forventet.