Hvordan hard tilbakestille, myk tilbakestilling og tilbakestille fra fabrikken til iPhone 8

Hvordan hard tilbakestille, myk tilbakestilling og tilbakestille fra fabrikken til iPhone 8

IPhone 8 og iPhone 8 Plus har vært forløperen for iPhone X, følelsen av Apple for dette 2017. De er ikke andre divisjonstelefonerlangt fra det klarer de å gi en flott brukeropplevelse. De er faktisk utstyrt med det samme brikkeunderet som iPhone X, den sekskjernede bioniske A11.

Men vi unnlater ikke å gjenkjenne en ting, som enhver menneskeskapt gyte kan og mislykkes. Enten på grunn av vår tendens til å gi dem mye tute, å ha tusen applikasjoner åpne, eller ganske enkelt, fordi noen ganger kablene krysser dem, er det normalt at vi vet hvordan vi skal gjøre i tilfelle blokkering.

Det kan interessere deg | Få ut av spørsmålet: Er det et virus på iPhone?

Hvordan myke tilbakestille iPhone 8 eller iPhone 8 Plus

Den første måten du bør prøve er dette, bare gjør en avslutning. . Trykk lenge på strømknappen til glidebryteren vises, flytt den til høyre og vent til den slås helt av. Når dette er gjort, trykk på strømknappen til Apple-logoen vises

Hvordan Hard Reset iPhone 8 eller iPhone 8 Plus

Her er problemstillingen noe mer sammensatt, men med praksis du får. Trykk og slipp volum opp-knappen, gjør det samme med volum ned-knappen og hold strømknappen nede til Apple-logoen vises.

Slik tilbakestiller du iPhone 8 eller iPhone 8 Plus til fabrikk

Hvis det du vil er la enheten ligge mens du tok den ut av esken, det vil si, slett all informasjonen som er i den, gjør den deretter.

  • Du må gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett innhold og innstillinger> Slett iPhone.
  • Hvis du har et passord, vil det be om det, og hvis du har Finn min iPhone aktivert, må du også oppgi iCloud-brukernavnet og passordet ditt.
  • Apple-logoen vises og om kort tid vil du ha den klar,

Det kan interessere deg | IOS 11-feilen som lar deg zoome inn på bilder uendelig

Hvis du må ty til et antiblokkerende triks, vet du det vi har brakt dem alle hit. Vi vil vente på deg!