Hvordan installere iOS 8.1 Beta 2 på iPhone og iPad uten å være en utvikler

Hvordan installere iOS 8.1 Beta 2 på iPhone og iPad uten å være en utvikler

Lær hvordan du installerer iOS 8.1 beta 2 uten å være en utvikler

iOS 8 ble utgitt offentlig 17. september, fulgt av iOS 8.0.1 som ble trukket tilbake etter noen problemer blant noen brukere ble stående “uten tjeneste” for mobildekning. Apple slapp senere ut iOS 8.0.2 26. september, etterfulgt av beta 1 29. september, sistnevnte bare for utviklere som alle betas.

Apple har nettopp gitt ut iOS 8.1 beta 2 (med byggenummer 12B407) for utviklere registrert med iOS-utviklerprogrammet.

iOS 8.1 er kompatibel med følgende enheter:

 • Iphone 4s
 • Iphone 5
 • Iphone 5s
 • Iphone 5c
 • Iphone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPad 2
 • iPad (tredje generasjon)
 • iPad (fjerde generasjon)
 • iPad Air
 • Ipad mini
 • iPad Mini netthinne
 • iPod touch (femte generasjon)

install-ios-8-1-beta-2

Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem det er mye mer åpent for alle utviklere, med tredjeparts tastaturer, interaktive varsler, widgets og mer. Vil du vite hvordan du installerer denne betaen uten å være en utvikler? Følg oss så forteller vi deg det

Hvordan installere iOS 8 Beta 2 på iPhone eller iPad uten å være en utvikler

For de som vil installere denne nye betaen på iPhone eller iPad, først må du installere Beta 1 på enheten som er kompatibel med det operativsystemet. Husk at disse enhetene er det de samme som støtter iOS 7 minus iPhone 4. Når vi har klart dette, må vi bare følge noen enkle trinn:

 1. Det første vi må gjøre er last ned iOS 8.1 Beta 1 tilsvarende enheten vår. Litt lenger nede finner du de nødvendige koblingene.
 2. Når dette er gjort, må vi bare gjøre det koble vår iPhone, iPad eller iPod Touch til datamaskinen gjennom USB-kabelen.
 3. Etter vi åpner iTunes og angi egenskapene til enheten vår for å trykke på knappen “Se etter oppdatering “.

install-ios-8-1-beta-2-2

 1. Neste trinn vil være å klikke på knappen Søk etter oppdateringer mens vi holder nede Alt-tast på Mac eller Shift på Windows.
 2. I vinduet som skal åpne må vi søk og velg IPSW-filen som vi har lastet ned i første trinn.
 3. Når vi har valgt det, må vi bare være tålmodige og vent til oppdateringsprosessen er ferdig og start enheten på nytt.

Last ned lenker for iOS 8 beta 1

iOS 8.1 beta 1 iPad

iPhone:

iPod touch:

Slik oppdaterer du til iOS 8.1 beta 2 på iPhone og iPad uten å være en utvikler

Når vi har lastet ned og installert iOS 8.1 beta 1, er alt vi trenger å gjøre en oppdatering via OTA (Over The Air), til den nye Beta 2. Trinnene er veldig enkle, men hvis du ikke vet, vil vi fortelle deg hva de er:

 1. Vi går inn i justeringer av enheten vår.
  to. Vi går inn i seksjonen generell.
  3. La oss gå til seksjonen “Programvare oppdatering”.

install-ios-8-1-beta-2-3

Når vi har skrevet inn her, vil enheten varsle oss om at en ny oppdatering er tilgjengelig, og vi må bare trykke Last ned og installer. Når dette er gjort, følger vi trinnene i installasjonsprosessen, og etter noen minutter vil vi se hvordan enheten starter på nytt med den nyeste betaen av iOS 8.1

Som vi alltid sier i disse tilfellene, er det viktig å huske at dette er en betaversjon og at det kan ha noen feil, så hvis du installerer det er det ditt ansvar. Har du allerede installert den nyeste betaen av iOS 8.1? Fortell oss om opplevelsen din, og glem ikke å dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!