Hvordan iOS 10 hjelper oss med å sove rolig

Hvordan iOS 10 hjelper oss med å sove rolig

Er mobile enheter virkelig i stand til å hjelpe mennesker med å endre søvnvanene og hvile bedre? I dag er det noen applikasjoner for dette, og Apple hadde ikke tenkt å bli mindre I iOS 10 har den inkludert en ny funksjon i Clock-appen som hjelper oss med å sove.

I fjor utviklet American Academy of Sleep Medicine og Sleep Research Society en anbefaling om hvor mye søvn som er nødvendig for å fremme optimal helse hos voksne. I følge begge institusjonene Helst, sove 7 eller flere timer om natten med jevne mellomrom for god helse og unngå noen problemer som vektøkning, depresjon eller lav immunitet, blant annet.

iOS 10 hjelper søvn.

I følge National Sleep Foundation, derimot, Effektene av å sove to eller tre timer mindre i flere netter ligner på effekten av å overnatte en hel natt uten søvn. Dermed påpeker de at “å holde seg våken 24 timer i døgnet og komme bak rattet er som å kjøre full.”

Hvordan iOS 10 kan forvandle måten vi sover på

Nye teknologier kan være til stor hjelp i disse tilfellene, og det er det Dr. Mathias Basner mener at smarttelefonen virkelig kan hjelpe brukeren til å skape sunne søvnvaner. Det er riktig at hvem som helst har tilgang til en alarm for å våkne opp hver morgen, men iOS 10 har innarbeidet en annen alarm som varsler deg når du skal legge deg.

Denne nye funksjonen heter Dream, og du finner den i Clock-applikasjonen i iOS 10. Takket være den kan du det etablere en våkne tid, tiden du skal legge deg og holde oversikt over søvn over tid. På den annen side har Sleep-funksjonen til iOS 10 nye alarmlyder med en jevnere start og gradvis øker volumet.

iOS 10 hjelper søvn.

Applikasjonen inkludert i iOS 10 holder rede på når du legger deg, hvor mye søvn du har den kvelden og beregner et daglig gjennomsnitt basert på lagrede data i løpet av uken. Hvis en person for eksempel hadde sovet natten før, ville færre timer enn anbefalt å sove litt tidligere i løpet av de neste dagene.

Dr. Basner mener at det er store fordeler med å skape en vanlig søvnvaner., siden kroppen blir vant til en vanlig rytme, og når tiden er inne, forbereder den seg til å hvile om natten. På den annen side vurderer han at det å reparere flere alarmer eller utsette tiden for å reise seg ved å trykke på repetisjon, er mindre reparasjon enn hvis du stiller inn en enkelt alarm for å komme opp og umiddelbart slå den.

iOS 10 hjelper søvn.

Forskjellen på å bare bruke en alarm eller Sleep-funksjonen til iOS 10 er det har en alarm som gradvis øker i intensitet, noe som kan være mindre stressende når du står opp. I tillegg, hvis du legger til at funksjonen har jevnere nye lyder å våkne opp fra, er det mye mykere overgang å komme ut av søvn treghet.

Som du kan se, å skape en søvnvaner er viktig for å sove godt. Å gå i seng og stå opp hver dag på samme tid kan ha store fordeler, og dvalefunksjonen til iOS 10 kan hjelpe deg veldig enkelt.

Spor | Sannelig