contadores Skip to content

Hvordan iOS 10 usynlige meldinger fungerer

Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem, iOS 10, har mange revolusjonerende nye funksjoner. Spesielt i Meldinger-appen.

Apples iMessage-plattform tilbyr brukere veldig interessante funksjoner som integrasjon i App Store, Digital Touch-animasjoner eller reaksjoner på meldinger.

Usynlig blekk

Men uten tvil er en av de mest populære funksjonene i iOS 10 Messages-appen Usynlig blekk

Hva er det usynlige blekket?

Invisible Message Ink i iOS 10 er et nytt alternativ i chat-effekter som tillater brukere send en “usynlig” melding. Som du vil se på bildene som vi legger ved nedenfor, kan ikke bare tekst sendes med denne effekten, men også videoer og bilder.

Usynlig blekk

Meldinger sendt med usynlig blekk vises defokusert, tilslørt, og med en slags digitale partikler som forhindrer visualisering av dem. Når du skyver fingeren over teksten, bildet eller videoen, blir partiklene imidlertid fjernet og viker for innholdet.

Det kan interessere deg | Slik sender du usynlige meldinger i iOS 10.

Usynlige meldinger forbedrer IKKE personvernet ditt

Det er ikke Snapchat, nei. Usynlige meldinger ødelegger ikke i løpet av 24 timer. Det er sant at de er trygge mot nysgjerrige øyne ved T-banestoppet eller mens de går nedover gaten. Men det er enkelt å ta et skjermbilde viser bildet. Jeg har laget en selv. Du ser det?

Usynlig blekk

I tillegg er det ikke bare mulig å ta skjermbilder av innholdet i de usynlige meldingene dine, men du kan lagre et bilde (eller video) med Invisible Ink på en ekstremt enkel måte.

Usynlig blekk

Hvis du holder fingeren trykket på bildet med Invisible Message Ink i iOS 10 og trykker “Lagre”, vil det automatisk lagres i Fotoalbumet ditt. Så folkens, vær veldig forsiktig med bildene du sender via iMessage med Invisible Ink …

Usynlig blekk

Til slutt, nei, Invisible Ink-funksjonen i iMessage på iOS 10 det er ikke en ny metode for å kryptere de mest intime meldingene våre. Imidlertid er det et flott alternativ å hyggelig overraskelse vår partner, venner og familie.

Usynlig blekk som ikke fungerer på iOS 10?

Hvis Invisible Message Ink (eller andre effekter og animasjoner) ikke fungerer riktig på iPhone og / eller iPad, er her løsningen: tilgang Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet og deaktiver funksjonaliteten “Redusere bevegelse”.