Uncategorized

Hvordan iOS 11 vil endre din iPhone

Apples iPhone forbedres år etter år på to forskjellige måter: gjennom utgivelsen av ny maskinvare i september, og gjennom programvareoppdateringen i juni.

Med bare en dag å gå før Apples WWII-presentasjon av iOS 11, er det på tide å reflektere over hvordan den nye versjonen av Apples mobile operativsystem kan endre iPhone.

På mandag får vi vite hvordan iOS 11 vil se ut. Tatt i betraktning at det er tiårsdagen for iPhone, er forventningene veldig høye. Hvilke programvareideer vil Apple ha forestilt seg å slå sammen med maskinvaren til den nye iPhone?

Brygge

IPhone-dokken tilbyr foreløpig bare brukerne muligheten til å legge til 4 applikasjoner (6 applikasjoner for iPad). Dette kan endre seg med iOS 11. I tillegg ville Apple ha mye mer plass på skjermen etter å ha fjernet rammene til iPhone 8.

Animerte applikasjonsikoner

Til nå er Apples “Clock” -applikasjon den eneste med animasjoner. Med iOS 11 kunne selskapet inkludere nye animasjoner for å tilby mer informasjon til brukerne i hver app. For eksempel viser Weather-appen temperaturen og kalenderen den nærmeste hendelsen.

Varsler

Lanseringen av iOS 10 var en stor endring når det gjelder visuell estetikk i brukergrensesnittet til varsler om iPhone og iPad. Varsler har et mer minimalt og elegant utseende. Det er imidlertid fortsatt ganske mange detaljer å polere. iOS 11 kunne tilby bedre organisering og gruppering av varsler etter applikasjoner.

Siri

Siri forventes også å gjøre nye endringer i iOS 11 med kompatibilitet med flere tjenester og integrasjon med tredjepartsapplikasjoner. Det er nå mulig å sende meldinger på WhatsApp gjennom Siri, men snart vil vi kunne spørre den virtuelle Apple-assistenten mye mer, som å åpne spesifikke websider i Safari eller legge ut et bilde på Instagram.

Spor | CNET

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK