Uncategorized

Hvordan iOS 11 vil endre måten du bruker iPhone på

For bedre eller verre har iPhone (og hvilken som helst annen smarttelefon) blitt enda et element i vårt daglige liv, en forlengelse av armen vår, et veldig vanskelig verktøy å erstatte.

Vi bruker iPhone til å ta fotografier, for å belyse med lommelykten vår, for å utføre operasjoner med kalkulatoren vår, for å holde oversikt over øvelsene våre, for å kommunisere med andre mennesker, lese nyheter, for å spille spill … og slik kunne jeg fortsette til jeg blir lei.

 iOS 11

Det er interessant å forestille seg hvordan iPhone kunne endre livet vårt på 5 eller 10 år. Teknologiske fremskritt vil tillate oss å utføre handlinger som i dag er vanskelig å forestille seg. Noe lignende skjer med ankomsten av iOS 11-programvare, selv i mindre skala.

De nye funksjonene i iOS 11 de vil endre måten vi bruker iPhone på. I denne artikkelen vil vi gjennomgå noen av de mest bemerkelsesverdige fordelene i forhold til denne forutsetningen.

Mer om iPadizate | De 100 nye endringene av iOS 11

Tilpass kontrollsenteret

iOS 11

Det panelet som er delt inn i tre deler av iOS 10, har endret seg veldig, og nå, med iOS 11, vil Control Center tillate oss organisere og tilpasse hvert av elementene. Brukere har endelig muligheten til å aktivere og deaktivere funksjoner som Low Power Mode og Mobile Data raskere. I tillegg vil den ha 3D Touch-funksjoner som vil dra full nytte av det fulle potensialet til din iPhone.

Ikke forstyrr modus mens du kjører

iOS 11

Å kjøre mens du bruker iPhone er farlig, veldig farlig. Apple vet dette og ønsket å gjøre livet enklere (og tryggere) med en ny funksjon. Den nye ikke forstyrr modus mens du kjører Det blokkerer automatisk alle varsler og lar deg sende svarmeldinger til kontaktene dine uten å løfte en eneste finger.

Foreta betalinger mellom personer med Apple Pay

iOS 11

I dag er det allerede mulig å betale forskjellige steder med din iPhone gjennom Apple Pay. Vel, fra nå av med iOS 11 vil det også være mulig foreta betalinger mellom mennesker gjennom iMessage-applikasjonen. Og på få sekunder!

Spor | NY Times

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK