contadores Skip to content

Hvordan kan jeg tjene $ 100 000 raskt? Finne et jailbreak for iOS 12 på 48 timer

iOS er et av de mest brukte operativsystemene for mobile enheter i verden, men samtidig også det mest lukkede. Brukere med en iPhone eller iPad kan knapt gjøre noen endringer, verken for å tilpasse den eller legge til nye funksjoner. Det er hvorfor mange brukere tok til jailbreak for å ha mer frihet om Apple-enhetene dine. Imidlertid er det en stadig mer foreldet praksis.

Det er færre og færre som er interessert fordi de ikke lenger ser poenget. Apple har siden iOS 7 tatt med veldig populære funksjoner som bare kunne oppnås med et jailbreak, så det er ikke lenger noe poeng i å bryte sikkerheten til selskapets smarttelefoner og nettbrett. Men, det er fremdeles en liten legion fans som ser frem til det hver gang Apple slipper en ny versjon av iOS.

En Reddit-bruker som vil med alle krefter et jailbreak for iOS 12-tilbud mer enn 150 tusen dollar for utvikleren å lansere et verktøy for dette formålet.

Mer enn 150 000 dollar for jailbreak av iOS 12

Brukeren som opprettet Reddit-tråden, u / Applango, søker med tilbudet å tilby 216 000 dollar (163 000 amerikanske dollar å endre) som enhver utvikler oppfordres til å finne jailbreak-nøkkelen for iOS 12.

Det er ikke første gang han har gitt et slikt tilbud. For tre måneder siden opprettet han en lignende tråd, men den førte ingen vei. Sikrer det betaling skjer ved overføring med bitcoins, og kravene var at den fungerer med iOS 12.1.2, iPhone X og XS Max og at den er kompatibel med Cydia, i tillegg til at den er åpen kildekode og gratis. Utvikleren hadde 48 timer på å utføre verktøyet, og tiden kunne forlenges om nødvendig.

På grunn av svarene fra forskjellige brukere som stilte spørsmål ved generøsiteten til u / Applango, har bestemt seg for å slutte å samle inn penger for årsaken og lammer prosjektet. Hvem vet, noen kunne ha vært litt rikere.