free estadisticas Saltar al contenido

Hvordan kommentere eller merke dokumenter på Mac fra iPhone eller iPad

marzo 18, 2020

Apples kontinuitet er muligheten til å fortsette å jobbe med våre dokumenter, applikasjoner og spill uten avbrudd, selv om vi bytter mellom enhetene våre. Det vil si at vi kan begynne å jobbe på en enhet, flytte til en annen og fortsette der vi hadde forlatt den og til og med bruke utstyr som er lent på en annen for å fullføre (send en e-post og bruk iPhone-kameraet til å feste den). Takket være denne funksjonen i Apple-økosystemet Vi kan kommentere eller merke dokumenter på Mac fra iPhone eller iPad for å gjennomgå dokumentene våre komfortabelt med Apple blyant eller med fingeren, og se den umiddelbart på vår Mac.

Muligheten til å merke opp dokumenter ved å bruke kontinuitet er tilgjengelig for team som kjører iOS 13, iPadOS og macOS Catalina. Begge datamaskiner må ha Wi-Fi og Bluetooth aktivert, i tillegg til at de blir aktivert med samme Apple-ID ved bruk av dobbeltgodkjenningsfaktoren.

Kommenter eller bokmerke dokumenter på Mac fra iPhone eller iPad

Kompatibelt utstyr

 • iPad: iPad Pro (alle modeller), iPad 5. generasjon, iPad Air 2 eller iPad mini 4.
 • iPhone: iPhone 6s, iPhone SE eller nyere modeller.
 • Mac:
  • MacBook fra og med 2015.
  • MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, iMac fra og med 2012.
  • iMac Pro (alle modeller).
  • Mac Pro fra 2013 og utover

Hvordan kommentere eller merke dokumenter på Mac fra iPhone eller iPad

Tid som kreves: 1 minutt.

Se for deg at du mottar et dokument på Mac-en din som skal gjennomgås raskt, og at det ville være mye enklere fra en iPad eller iPhone. Takket være kontinuitet kan du kommentere eller merke dokumenter med Apple-blyanten eller fingeren fra iPhone eller iPad og se dem gjenspeiles umiddelbart på Mac. For å gjøre dette må du følge følgende trinn:

 1. Finn filen

  Vi ser etter filen som vi vil redigere på Mac-datamaskinene våre, og det gjør vi Høyreklikk for å åpne menyen med tilgjengelige handlinger.

 2. Raske handlinger> Oppringing

  Vi velger fra «Hurtige handlinger» den som markerer, som vil åpne den typiske forhåndsvisningsskjermen, men med et nytt ikon til høyre for alt.

 3. Merk på iOS-enhet

  Klikk på dette nye ikonet kalt "Merk på iOS-enhet" og velg teamet der du vil redigere bildet raskt

umiddelbart det samme bildet av Mac-en vil vises på skjermen på vår iPhone eller iPad for å redigere den enten med fingeren eller med presisjonen til Apple Pencil som vi vil kunne understreke, kommentere, skrive tekst eller andre handlinger som lar oss besøke på forhånd ved å trykke på "+" -knappen. Alle endringene vi gjør med dette systemet vil umiddelbart gjenspeiles i bildet av Mac-en.

Kontinuitet er et veldig nyttig system for redigering av filer, dokumenter og bilder som er tilgjengelig i de fleste opprinnelige macOS-applikasjoner som Mail, Notes, TextEdit eller til og med Photos.