iPad Pro 2018

Hvordan kunne Apple forbedre sin iPad Pro-linje i 2019?

Apple har v√¶rt selskapet i mange √•r markedsleder innen nettbrett takket v√¶re sine forskjellige iPad Pro-modeller. Det er en effektiv, p√•litelig, motstandsdyktig, brukervennlig enhet med en spektakul√¶r design. Den harmoniske fusjonen mellom maskinvare og programvare som Apple kan skryte av s√• mye gj√łr iPad Pro til det beste nettbrettet i verden. Imidlertid er det langt fra √• v√¶re et perfekt nettbrett.

Det er mange ting som iPad Pro trenger for å være det ideelle nettbrettet. Teknologien går videre, og det er praktisk talt umulig for et selskap å kunne tilby et produkt som har alle innovasjonene på markedet. Fortsatt har Apple iPad klart år etter år å dominere bransjen. Og det dominerer det nesten fornærmende, det er nesten latterlig å tenke på konkurransen.

Men som sagt, den tredje generasjon iPad Pro er ikke perfekt. I dag skal vi analysere egenskapene til de nyeste iPad Pro-modellene for å belyse Hvilke nyheter vil selskapet til det bitne eplet bringe til neste gen-tabletter i 2019.

Det kan interessere deg | Ny tredje generasjons iPad Pro: analyse etter 30 dagers bruk

2019 iPad Pro: dette kan være fjerde generasjon

Forutsatt at Apple fortsetter med sin iPad Pro-linje, og legger bort andre mulige nomenklaturer, er dette noen av nyhetene, fordelene, funksjonene og maskinvaren som nettbrettet kan inneholde.

prosessor

Den nye fjerde generasjon iPad Pro vil, nesten helt sikkert, omfatte en brikke A13X. Husk at Apple i fjor implementerte A12X Bionic-prosessorer så kraftige at de doblet hastigheten til konkurrentene på iPad Pro 2018, og forbedret A12-brikkene til iPhone XS. Noe lignende kan skje i år.

Trykk på ID

Ansiktsgjenkjenningsfunksjonen Face ID på iPad Pro 2018 er fantastisk. Den er i stand til å gjenkjenne brukerens ansikt i praktisk talt hvilken som helst vinkel og stilling. Touch ID-funksjonen til hjemmeknappen går imidlertid glipp av. Det er grunnen til at vi tror at ettersom teknologi allerede eksisterer, Apple vil inkludere en Touch ID integrert i skjermen av den nye fjerde generasjon iPad Pro fra 2019.

Dobbelt kamera

Inkludering av et kamera med to linser er ikke strengt tatt n√łdvendig i et nettbrett, spesielt i en 12,9-tommers iPad Pro. Ogs√•, 12 Mpx-kameraet til den n√•v√¶rende modellen er mer enn nok. Det er imidlertid mulig at selskapet velger √• forbedre nettbrettet i denne forstand, og tilbyr mange flere nyheter p√• programvareniv√•.

Design

Det er praktisk talt umulig for Apple å presentere en iPad Pro med en OLED-skjerm i 2019. Og Vi tror heller ikke at designen vil endre seg mye. Husk at selskapet i 2018 endret drastisk designet på sine nettbrett med tilbaketrekning av Hjem-knappen, reduksjon av bredden på siderammene og andre endringer i utseendet.

Det kan interessere deg | Dette er grunnen til at iPad Pro har flate kanter

Når blir den nye iPad iPad Pro 2019 avduket?

For en m√•ned siden lanserte Cupertino-selskapet, nesten overraskende og uten et spesielt presentasjonsarrangement, nye iPad mini- og iPad Air-modeller fra 2019 som er kompatible med Apple Pencil. To versjoner av den √łvre mellomtoner iPad med henholdsvis A10 og A12 Bionic-prosessorer, en klassisk design med startknapp og en meget rimelig pris.

Men fjerde generasjon iPad Pro lanseres ikke overraskende. Du har sannsynligvis din egen presentasjonshendelse som det har skjedd de siste årene. Men når skal lanseringen finne sted? Når vi ser tilbake, kan vi finne ut av det ved å tenke på presentasjonen av nettbrett fra tidligere generasjoner:

  • 12,9-tommers iPad Pro: september 2015
  • 10,5-tommers iPad Pro: mars 2016
  • Andre generasjons iPad Pro: juni 2017
  • Tredje generasjon iPad Pro: oktober 2018

Ser vi på presentasjonsdatene, og vurderer at Apple allerede har oppdatert sine Air- og mini-versjoner i mars, vil vi mest sannsynlig delta en spesiell begivenhet for iPad Pro i 2019 rundt månedene september eller oktober.

Og det må tas med i betraktningen at den 10,5-tommers iPad Pro som ble presentert i mars 2016, bare var en litt forbedret og mindre versjon av den originale iPad Pro. Vel, dette har vært alle funksjonene som vi forventer av den nye iPad iPad Pro for 2019, og hva vil du at Apple skal implementere i sine nye generasjons nettbrett?