Hvordan lage din “Bestnine2019” på Instagram med bildene med flest likes

Noen dager etter å ha sagt farvel til året 2019, er det noe som aldri mangler på Instagram, og det er det Bestnine2019. Her en collage med de 9 bildene med flest likes gjennom året, i dette tilfellet 2019.

Bestnine2019 kan gjøres fra appen for Android og iOS og også fra en datamaskin eller nettbrett, siden den har en nettversjon. I begge situasjoner er det gratis.

Det som er verdt å si er spørsmålet om personvern, siden disse typer apper må få visse tillatelser. Men ikke få panikk, på slutten av artikkelen forklarer vi hvordan vi kan slette dataene våre fra Bestnine2019.

Hvordan lage en prat med deg selv på Instagram Direct

Topp ni, få din Bestnine2019 gratis på 2 minutter

Som vi har sagt tidligere, er det en gratis nett og at vi kan få tilgang til når vi vil. Nå utgjør vi et dilemma. Skal vi lage Bestnine2019 nå, eller vente til 2019 er i ferd med å ta slutt? Dette er en veldig personlig sak, men som vi sier, vi kan få tilgang til når vi vil og lage vår Bestnine2019.

Nett: Topp ni

 1. På hovedskjermen ser vi en boks til skriv Instagram-brukeren vår.

Bilde - Hvordan lage din "Bestnine2019" På Instagram med bildene med flest likes

 1. Klikk på “Fortsett”, og vi ser at de informerer oss om den estimerte tiden analysen tar.
 2. Det er her vi skal legg inn e-postkontoen vår. Det vil være der hvor vi mottar resultatet, det vil si en collage med de 9 bildene som har flest mulig av året.
 3. Åpner vi e-posten ser vi en rosa boks med en grønn knapp som sier “Last ned det nå”. Når du trykker, lastes filen ned, og vi har collage og informasjon om lignende på mobilen vår. Faktisk, i posten vi ser at vi kan gjøre en Bestnine2019 på video, må vi bare bla for å finne alternativet.

Bilde - Hvordan lage din "Bestnine2019" På Instagram med bildene med flest likes

 1. Gå tilbake til Topp Nine nettsted, når klikk på “Fortsett”, i løpet av 3 sekunder, vises collagen.
 2. Der nede er det en lysegrønn stripe og det står “Last ned nå”. Klikk der og collagen lastes ned. Nå kan vi lagre det hvor vi vil, sende det med WhatsApp Web, Telegram Desktop, e-post, etc.

Bilde - Hvordan lage din "Bestnine2019" På Instagram med bildene med flest likes

Topp ni for Instagram 2019, en gratis app for å lage collagen vår

Den offisielle appen for å få våre Topp ni er her, og den er gratis. Det er tilgjengelig for Android og for iPhone, og under disse linjene lar vi nedlastingslenkene:

 1. Last ned Top Nine For Instagram for Android

nedlasting

 1. Last ned Top Nine For Instagram for iOS

nedlasting

 1. Trinnene som skal følges i denne appen, ligner veldig på nettversjonen, så snart du åpner appen, ser det ut som om boksen kommer inn på Instagram-brukeren vår.
 2. Klikk på den blå knappen som sier “Fortsette” og så vises skjermen for å skrive inn e-posten vår Klikk på “Finn mine topp ni”.
 3. Vi skriver e-posten og om noen sekunder har vi Bestnine2019 på skjermen vår, i tillegg til at vi har mottatt den i e-posten vår.
 4. Nå gir de oss to alternativer, eller deler det direkte på Instagram, eller lagrer det i galleriet vårt. I begge tilfeller må vi gi tilgang til galleriet vårt. Så vi anbefaler å åpne e-posten og klikke “Last ned det nå”.

Bilde - Hvordan lage din "Bestnine2019" På Instagram med bildene med flest likes

Slett alle dataene som Top Nine har om deg

Som vi allerede har kommentert i begynnelsen av innlegget, er spørsmål om personvern et hett tema i dagens samfunn. Dette er grunnen til at vi ikke ønsker å gi andre, og når det gjelder å gi tilgang til våre sosiale nettverk, enda mindre.

Hvis vi går inn på lenken som vi legger igjen under disse linjene, får vi tilgang til nettstedet som Top Nine selv har aktivert for å slette e-posten vår og Instagram-brukeren fra databasen deres.

Nett: Topp ni glem

 1. Klikk på “Start”, og leder oss til en annen skjerm der vi må skriv e-posten som vi tidligere har introdusert slik at de sender oss collagen vår med de 9 mest likte bildene fra 2019.

Bilde - Hvordan lage din "Bestnine2019" På Instagram med bildene med flest likes

 1. Klikk nå på “Greit” eller klikk Tast inn på tastaturet.
 2. Det er her alternativet å “Sende inn”, klikk på den, og om cirka 30 dager vil dataene våre blitt fjernet fra Top Nine.

Nå har vi allerede sørget for, eller burde være, at dataene våre ikke forblir i Top Nine-databasene. Men det vi har, er vårt collage med de 9 bildene som har fått flest likes. Det gjenstår bare å publisere den med hashtaggen Bestnine2019.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?