Planeta Red

Hvordan lage en HARDEINSTILLING av Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

Sony Xperia Z3 CompactSony Xperia Z3 Compact

I denne opplæringen skal vi lære deg hvordan du gjør det utfør en fabrikkinnstilt eller hard tilbakestilling på Sony Xperia Z3 og Z3 CompactProsessen er ganske enkel og rask, selv om du må ta flere ting i betraktning før du starter den.

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact, tilbakestilt fra fabrikken

Selv om det er en ganske trygg og enkel prosess, Fra Planetared vil vi ikke være ansvarlig for skade på terminalen, hele prosessen vil være under eiers ansvar, og vi anbefaler at hvis du har spørsmål, konsulter en profesjonell.

Før du utfører denne prosessen, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av alle dataene du ikke vil miste, bilder, videoer, musikk, kontakter, siden den harde tilbakestillingen vil forlate terminalen din som om du nettopp hadde tatt den ut av esken.

Hvis du nå har bestemt deg for å gå foran, følg disse instruksjonene.

De Sony Xperia Z3 og Z3 Compact Den kan gjenopprettes på to måter, den første er for når vi ikke kan slå på terminalen av en eller annen grunn, i dette tilfellet vil vi bruke de fysiske knappene på mobilen til å gjøre en hard tilbakestilling på Sony Xperia Z3 og Z3 Compact, Følg disse trinnene:

  1. Lader terminalbatteriet helt.
  2. Trykk og hold sammen Volum + -taster og av / på-knapp.
  3. Telefonen vil starte på nytt og en meny vises, for å bla gjennom denne menyen bruker du Volumtast – og velg alternativ Gjenoppretting, for å velge det, trykk på Volumtast + eller av / på-knapp.
  4. Nå vises en Android-logo ved siden av en gul trekant og en ny meny, for å navigere gjennom denne menyen vil vi bruke Volum + og Volum – tastene, velger vi alternativet Tørk tilbakestilling av data fra fabrikken og vi velger med av / på-knapp.
  5. Nå i den nye skjermen som vises, velger vi alternativet Ja, det var alle data og vi bekrefter med av / på-knapp.
  6. Nå starter terminalen prosessen, og når den er ferdig, vil mobiltelefonen din være som om den bare var utenfor boksen.

Den andre måten vi kan gjenopprette fabrikkdataene til Sony Xperia Z3 og Z3 Compact Vi kan bruke den når vi kan slå på terminalen, og vi må følge følgende trinn:

  1. Vi må ha tilgang Innstillinger.
  2. Vi får tilgang Backup.
  3. Vi velger Tilbakestill fabrikkdata.
  4. og til slutt klikker vi Tilbakestill telefonen.

På denne måten vil vi ha mobiltelefonen vår som om den var ny.