Planeta Red

Hvordan lage et HARDT NULLSTILLING av Orange Gova

I denne oppl√¶ringen skal vi l√¶re deg hvordan du lager en tilbakestill eller fabrikkinnstiller Orange GovaProsessen er ganske enkel og rask, selv om du m√• ta flere ting i betraktning f√łr du starter den.

Selv om det er en ganske trygg og enkel prosess, Fra Planetared vil vi ikke v√¶re ansvarlig for skade p√• terminalen, hele prosessen vil v√¶re under eiers ansvar, og vi anbefaler at hvis du har sp√łrsm√•l, konsulter en profesjonell.

Orange Gova, tilbakestilling av fabrikken

orange-gova Orange Gova

F√łr du utf√łrer denne prosessen, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av alle dataene du ikke vil miste, bilder, videoer, musikk, kontakter, siden den harde tilbakestillingen vil forlate terminalen din som om du nettopp hadde tatt den ut av esken.

Hvis du n√• har bestemt deg for √• g√• foran, f√łlg disse instruksjonene.

Han Orange gova Den kan gjenopprettes p√• to m√•ter, den f√łrste er for n√•r vi ikke kan sl√• p√• terminalen av en eller annen grunn, i dette tilfellet vil vi bruke de fysiske knappene p√• mobilen til √• lage en hard tilbakestilling p√• Orange Gova, F√łlg disse trinnene:

  1. Lader terminalbatteriet helt.
  2. Trykk og hold nede Volum + tasterog Av / p√•-knapp, til skjermen viser en Android med r√łdt utropstegn. Du m√• vente et par sekunder p√• at menyen vises Revovery
  3. N√• bruker du Volumtast + for √• bla gjennom menyen og velge “T√łrk tilbakestilling av data fabrikk” og trykk p√• / av-knappen for √• velge.
  4. I den nye menyen bruker du Volumtast + for utvalg med av / p√•-knappen valget “Slett all data bruker”

Nå starter terminalen prosessen, og når den er ferdig, vil mobiltelefonen din være som om den bare var utenfor boksen.

Den andre m√•ten vi kan gjenopprette fabrikkdataene til Orange gova Vi kan bruke den n√•r vi kan sl√• p√• terminalen, og vi m√• f√łlge f√łlgende trinn:

  1. Vi går til menyen Innstillinger.
  2. Vi vil trykke på alternativet Backup.
  3. Nå velger vi Tilbakestill fabrikkdata.
  4. Og s√• velger vi “Tilbakestill telefon” nederst p√• skjermen.
  5. Til slutt bekrefter vi at vi vil slette alt innholdet i det interne minnet.
  6. Vi velger igjen at det er riktig og sletter alt.

På denne måten vil vi ha terminalen vår som om den var ny